Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2021, 10:43
Čas čítania 1:31
Adrián Lukáč

Nové GTA 3, Vice City aj San Andreas. Remaster Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition by mal prísť už v novembri

Nové GTA 3, Vice City aj San Andreas. Remaster Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition by mal prísť už v novembri
Zdroj: Rockstar Games
TECH GTA V GTA VI
Uložiť Uložené

Máš najradšej GTA III, Vice City alebo San Andreas? V podstate je to jedno, remastrované by mali byť všetky naraz.

Vydavateľstvo ikonickej série Grand Theft Auto v posledných týždňoch a mesiacoch určite svojich fanúšikov a nadšených hráčov nijako neteší. Stále nevieme, ako je na tom vývoj 6. dielu, ktorý zatiaľ ani nebol potvrdený, no neoverené informácie hovoria, že nie je otázka či, ale kedy sa ho dočkáme.

Ďalšej nie veľmi pozitívnej správy sme sa dočkali v septembri, keď Rockstar oznámil posun vydania GTA 5 pre next-gen konzoly Xbox Series X/S a Playstation 5 z pôvodného 11. novembra 2021 na zatiaľ nie veľmi konkrétny dátum „marec 2022“. Fanúšikovia série vyjadrili svoj názor pod trailerom na pripravovanú verziu hry pre Playstation 5. Ten má už vyše 2,5 milióna pozretí, z toho len 31-tisíc likov a vyše 245-tisíc dislikov. V rovnakom duchu sú písané aj komentáre pod trailerom.

Domov
Zdieľať
Diskusia