Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti 4ka.
7. októbra 2021, 17:30
Čas čítania 0:55
Sponzorovaný obsah

4 eurá za neobmedzené dáta aj volania? Odviaž sa pri skúšaní programov od 4ky

TECH
Uložiť Uložené

Láka ťa život bez záväzkov a chceš ušetriť? Tieto výhodné paušály sú ako stvorené pre teba.

Nebaví ťa riešiť spotrebu v paušále alebo len skrátka nevieš, ktorý si vybrať, lebo netušíš, koľko spotrebuješ minút, esemesiek či dát? Operátor 4ka ti teraz dáva možnosť vyskúšať za symbolické 4 eurá na jeden mesiac ktorýkoľvek z ich paušálov. V praxi to znamená, že môžeš pokojne siahnuť aj po najdrahšom variante bez obmedzení a za prvý mesiac jeho využívania zaplatíš iba 4 eurá.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 4ka - Váš mobilný operátor (@stvorka)

Ak si teda neistý v tom, či je pre teba nekonečný paušál vhodný, a potrebuješ zistiť, koľko dát, minút hovorov či esemesiek spotrebuješ, môžeš si to ľahko odmerať. Alebo, naopak, môžeš siahnuť po vyššom paušále, pohodlne stiahnuť všetko potrebné do svojho mobilu a po mesiaci sa vrátiť k nižšiemu programu. Pri rozhodnutí, ktorý paušál si zvolíš, ti operátor necháva slobodu. 

chcem slobodu za 4 eurá

Sloboda za 4 eurá iba do konca októbra

Ponuku pritom môžeš využiť do konca októbra v prípade, ak si kúpiš novú SIM kartu cez e-shop operátora alebo požiadaš rovnakou cestou o prenos svojho čísla. „Samozrejme, môžete si vyskúšať akúkoľvek Slobodu a na ďalší mesiac si vybrať inakšiu. Ak zistíte, že potrebujete viac či menej dát alebo minút a SMS, jednoducho siahnete po novom paušále, aký potrebujete. Vo 4ke dávame jednoducho zákazníkom slobodu,“ povedal vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 4ka - Váš mobilný operátor (@stvorka)

SIM kartu od operátora ti pritom kuriér doručí zadarmo na druhý pracovný deň. Na svoj nový paušál teda nemusíš čakať zbytočne dlho a nekonečné dáta či minúty si môžeš užívať prakticky hneď na druhý deň. 

Benefity pre tých, ktorí si prenesú číslo alebo vezmú mobil

Operátor 4ka ťa zároveň odmení, ak si číslo prenesieš od iného operátora. Stačí, keď si zvolíš ktorýkoľvek paušál, a každý mesiac dostaneš zľavu 2 eurá. Úsporu až do výšky 210 eur zasa môžeš získať, ak si vezmeš k paušálu aj nový mobilný telefón. V závislosti od výšky mesačnej platby potom môžeš na zariadenie získať zľavu, ktorá sa ti bude odrátavať každý mesiac z faktúry. Koľko presne ušetríš, môžeš vidieť pri konfigurovaní paušálu cez e-shop v nákupnom košíku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 4ka - Váš mobilný operátor (@stvorka)

„Vysvetlime si to na príklade. Ak si zákazník vyberie paušál SLOBODA NEKONEČNO+ na 24 mesiacov a zároveň nový iPhone SE (2020), mesačne zaplatí s týmto bonusom na telefón iba 35,25 eura. Inak by platil 42,25 eura. A to sa bavíme, že v tej cene má nekonečné minúty, SMS i dáta. To naozaj nie je zlá cena,“ hovorí Andrea Čagalová, senior produktová manažérka 4ky.

Aktuálne ponúka 4ka cez svoj e-shop 25 rôznych telefónov, pričom zákazníci dlhodobo venujú pozornosť najčastejšie značkám Xiaomi, Apple či Huawei. 

Chcem ušetriť
Domov
Zdieľať
Diskusia