Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
14. septembra 2021, 12:00
Čas čítania 2:12
Sponzorovaný obsah

Nezmeškaj to! Iba do konca septembra ti Huawei umožní obmeniť tvoju výbavu digitálnych hračiek za zvýhodnenú cenu

Nezmeškaj to! Iba do konca septembra ti Huawei umožní obmeniť tvoju výbavu digitálnych hračiek za zvýhodnenú cenu
Zdroj: Pexels.com
TECH
Uložiť Uložené

S návratom do školy bude potrebné obnoviť aj tvoj technologický park. Ak chceš ušetriť, môžeš využiť časovo limitovanú zľavu od Huawei.

Návrat do školských lavíc či prednáškových hál si v tomto roku vyžaduje kvalitnejšiu výbavu než len nové perá a zošity. Nedávny lockdown ukázal, že spoľahlivá technika je absolútnou nevyhnutnosťou k štúdiu bez zbytočného stresu. Prinášame ti preto niekoľko tipov na technologických pomocníkov od Huawei, ktorí majú jednu veľkú výhodu – ponúknu moderné funkcie za cenu, ktorá nezruinuje tvoj študentský rozpočet.

Vybavený makač, ktorý nestojí veľa

Notebook s modernými funkciami, ktoré ti uľahčia každodenný študentský život, dnes nemusí stáť hotový majetok. Príkladom za všetky je Huawei Matebook D 15. Tento ideálny školský pomocník kombinuje nízku hmotnosť, kompaktné rozmery, dlhú výdrž batérie a veľký, 15-palcový displej s minimálnymi rámčekmi. Jeho batéria zvládne bez problémov až 6 hodín práce a oceníš aj funkciu rýchleho nabíjania – necelých 50 % kapacity doplní už za pol hodiny, takže sa nemusíš báť, že prídeš na prednášku s vybitým notebookom. Skvelou vychytávkou je snímač odtlačku prsta zabudovaný v zapínacom tlačidle. Matebook D 15 s výkonným procesorom od Intelu kúpiš za akciovú cenu 699 eur.

Matebook D15
Zdroj: Huawei

Pozor na oči

Ani za tablet, ktorý splní požiadavky na zábavu, nemusíš zaplatiť horibilné sumy. Huawei Matepad T10s stojí len 155 eur, pritom ľahko zvládne všetky požiadavky nielen na trávenie voľného času, ale aj na štúdium. Jeho displej zaberá až 80 % prednej strany, váži len 450 gramov, vďaka čomu sa s ním skvele pracuje, aj keď ho držíš len v jednej ruke, a na jedno nabitie zvládne až 12 hodín prehliadania stránok či sledovania videí. Skvelou vychytávkou je vylepšený režim ochrany zraku, ktorý ochráni tvoje oči pred škodlivým modrým svetlom.

Matepad T10s
Zdroj: Huawei

Foťák ako profík za dve stovky

Potrebuješ štýlový telefón, ktorý robí perfektné fotky a zároveň ti jeho kúpa nespôsobí vietor v peňaženke? Aj v strednej triede a za dostupnú cenu sa dajú nájsť kúsky, ktoré spravia parádu ako dizajnom, tak aj funkciami. Za pozornosť stojí napríklad Huawei P40 lite. Jeho špičkový štvoritý fotoaparát ťa premení na talentovaného fotoprofíka. Nechýba veľké pamäťové úložisko (128 GB), ľahko rozšíriteľné o pamäťové karty, rýchle nabíjanie či štýlový dizajn v niekoľkých farbách. O všetky obľúbené apky sa postará Appgallery, tretí najväčší obchod s aplikáciami na svete. Huawei P40 lite môže byť tvoj teraz len za 189 eur.

P40 lite
Zdroj: Huawei

Na maximálne sústredenie

Počúvanie hudby už dávno nie je jediným dôvodom popularity bezdrôtových slúchadiel. Využi ich aj ako pomôcku pri štúdiu či vo voľnom čase. Stačí prepojiť smartfón so slúchadlami a využiť ich napríklad na audioknihy, podcasty či online prednášky. Bezdrôtové štupľové slúchadlá Huawei Freebuds 4i sa môžu pochváliť nielen kvalitným zvukom a dlhou výdržou batérie, ale aj svojím veľkým lákadlom – funkciou aktívneho potlačenia okolitého hluku (ANC). Spáruj ich so svojím smartfónom, tabletom či notebookom akejkoľvek značky. Navyše v aktuálnej akcii stoja len 66 eur. Lákavá kombinácia kvality zvuku, komfortu a priaznivej ceny ti uľahčí školské povinnosti a spríjemní čas cez prestávky.

Freebuds 4i
Zdroj: Huawei

Zostaň aktívny aj mimo školy

Trendom dnešnej doby sú smart hodinky. Funkcie modelu Huawei Watch GT 2 Pro prezradia, prečo je to tak – na jedno nabitie vydrží batéria až dva týždne. Skvelá je aj funkcia monitorovania potrebného spánku, ktorá ti vie navrhnúť, ako jeho kvalitu zlepšiť. Hodinky dokážu sledovať životné funkcie a dokonca zmonitorovať stres. Navyše, ak rád športuješ, rozhodne oceníš aj tréningové programy a výber zo 100 rôznych športov.

Watch GT2 Pro
Zdroj: Huawei

Zvýhodnené ceny pritom platia len do 30. septembra, preto by si ich nemal zmeškať. Viac informácií o akcii a ďalších produktoch nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia