Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2021, 22:02
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Pred sexom miesto prezervatívu použil lepidlo. Zomrel po tom, ako si zalepil pohlavný úd, aby neoplodnil partnerku

ZAUJÍMAVOSTI SEXUALITA
Uložiť Uložené

Na riskantný experiment sa mladík údajne odhodlal pod vplyvom drog.

Zamilovaný pár pod vplyvom drog použil miesto kondómu lepidlo, ktoré si 25-ročný Ind Salman Mirza aplikoval na svoje genitálie. Keďže dvojica si pred pohlavným stykom zabudla kúpiť prezervatív, pokúsila sa silným lepidlom dosiahnuť to, aby muž svoju partnerku neoplodnil. Podľa informácií The Sun však mladík následkom tohto nebezpečného experimentu zomrel.

Incident sa odohral v indickom štáte Gudžarát, kde si Salman Mirza a jeho snúbenica zarezervovali izbu v hoteli. Po vášnivej noci, počas ktorej vraj obaja užívali drogy, našiel muža v bezvedomí v kríkoch ležať jeho kamarát a vzal ho domov.

Keď sa jeho zdravotný stav začal zhoršovať, zobrali ho do nemocnice Sola Civil Hospital v meste Ahmadábád, kde zomrel na zlyhanie viacerých orgánov, ktoré si údajne zapríčinil zalepením svojho pohlavného orgánu. Jeho príbuzní však požadujú, aby sa úmrtie bližšie prešetrilo. Nazdávajú sa, že zalepené genitálie dopomohli k predčasnému úmrtiu, no hlavného vinníka vidia v drogách.

Domov
Zdieľať
Diskusia