Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister.
24. augusta 2021, 13:00
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

Čím zaujali Slováci Beccu? Niektorí predviedli kaskadérske kúsky, iní zasa hudbu a rap

REFRESHER
Uložiť Uložené

V bratislavských uliciach sme hľadali unikátne talenty, ktoré sme po predvedení schopností aj patrične odmenili.

Do bratislavských ulíc sme sa tentoraz vybrali, aby sme zistili, akými talentmi oplývajú mladí Slováci. Hľadali sme pritom niečo, čo je unikátne a čo nám chalani a baby dokážu predviesť na kameru.

O tom, že v Bratislave skutočne nie je núdza o talenty, ťa presvedčí naše najnovšie video s Beccou, ktorá žasla nad tým, koľko šikovných ľudí s unikátnymi schopnosťami sa dá nájsť za jedno poobedie v našom hlavnom meste.

No a, samozrejme, nechceli sme to zadarmo. Talent týchto ľudí sme totiž aj patrične ohodnotili. Odmenou pre všetkých, ktorí sa nehanbili ukázať svoju šikovnosť, bol merch z limitovanej kolekcie značky –18° Below Zero Club. Ten vznikol v spolupráci so značkou Jägermeister pod taktovkou talentovaného českého návrhára Jana Černého a hudobníka, ktorého môžeš poznať pod menom NobodyListen.

Ak máš záujem o kúsky z tejto kolekcie a nestihol si stretnúť Beccu a predviesť jej svoj talent, nemusíš zúfať. Jednotlivé kúsky z tejto kolekcie si ešte stále môžeš kúpiť v online obchode Footshop.

Pozri kolekciu
Domov
Zdieľať
Diskusia