Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Budvar.
12. augusta 2021, 9:25
Čas čítania 0:51
Sponzorovaný obsah

Víkend sa začína dnes! Až do nedele môžeš navštíviť unikátnu Republiku piva. Zastav sa na Duláku a odtrhni si svoje pivo zo stromu

Víkend sa začína dnes! Až do nedele môžeš navštíviť unikátnu Republiku piva. Zastav sa na Duláku a odtrhni si svoje pivo zo stromu
Zdroj: Budvar
GASTRO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ak sa nevieš dočkať víkendu, prísť môžeš už vo štvrtok. Čaká na teba Republika piva, v ktorej nájdeš svoj obľúbený ležiak a množstvo atrakcií.

Veru tak, Budvar ťa pozýva na ochutnávku svojej vlajkovej lode a od teba chce len jedno – aby si prišiel. Čítaj, kedy a kam, lebo čosi také už nezažiješ a toto bude dobrá storka aj pre vnúčatá.

Budvar
Zdroj: Budvar

Koniec tohto týždňa bude iný než všetky doterajšie. Ak sa nevieš dočkať víkendu, uvoľniť sa môžeš už vo štvrtok. Český národný pivovar práve v tento deň otvára svoje brány do Republiky piva, krajiny, kde pivo rastie na stromoch a čaká tam aj teba. Stačí prísť, odtrhnúť si plod tohto vzácneho stromu a vychutnať si ho.

Budvar
Zdroj: Budvar

S plechovkou v ruke môžeš len tak kecať s kamošmi, ale my ti odporúčame zažiť toho ešte viac. Určite neprehliadneš stenu, na ktorej uvidíš, ako sa vyrába tvoj chladený Budweiser Budvar Original a ďalšie svetovo uznávané ležiaky z českého národného pivovaru Budějovický Budvar.

Tu si môžeš aj „ohmatať“ a ovoňať dve dôležité suroviny: žatecký chmeľ a moravský jačmenný slad. Vo Fotonaute si spravíš fotky, aké tvoj mobil ešte nevidel, a retro pohľadnicu, vyrobenú len a len pri tejto príležitosti, môžeš poslať domov, ak ti nebude ľúto, že si ju nenecháš. A keď si trúfneš, v kvíze si zasúťaž o merch Budvaru.

Takže to zhrnieme:

  • od štvrtka 12. augusta od 16.00 hod. až do nedele 15. augusta do 16.00 hod.
  • v Bratislave na Dulovom námestí,
  • cez FB event Vychutnaj si Budvar v Republike piva pozvi kamošov a daj nezáväzne vedieť, či prídeš. Budvar sa ujde každému, no pre istotu...
Budvar
Zdroj: Budvar
Domov
Zdieľať
Diskusia