Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. augusta 2021, 11:54
Čas čítania 0:50
Daniel Mikolášik

Ďalšia hollywoodska hviezda tvrdí, že pravidelne sa umývať je zbytočné. Podľa Jaka Gyllenhaala sa jeho telo čistí samo

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Herec si myslí, že nekúpanie sa je nápomocné aj pri starostlivosti o pokožku.

Čoraz viac hollywoodskych hviezd má na pravidelnú hygienu skeptické názory. Najnovšie sa ozval britský herec Jake Gyllenhaal, ktorý vraj nie je fanúšikom sprchy po tréningu ani pravidelného kúpania sa. Ľudské telo sa podľa neho čistí samo, povedal v rozhovore pre Vanity Fair.

Odporúčané
Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidia dôvod na kúpanie seba a svojich detí. Vraj im stačí umyť si tvár, podpazušie a rozkrok Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidia dôvod na kúpanie seba a svojich detí. Vraj im stačí umyť si tvár, podpazušie a rozkrok 30. júla 2021, 7:03

40-ročný Gyllenhaal, ktorý navyše propaguje voňavku Prada Luna Rossa Ocean, v rozhovore prezradil, že nepravidelné umývanie sa je zdraviu prospešné pre zdravie aj pre pokožku. „Čoraz viac mám pocit, že kúpanie sa je občas úplne zbytočné,“ povedal herec.

„Verím, že dobré správanie a zlá nálada vás nikam nedostanú. Ale myslím si aj, že nekúpanie sa je naozaj prospešné aj pri starostlivosti o pokožku. Naše telo sa čistí prirodzene,“ tvrdí herec. Nie je to však jediná svetoznáma hviezda, ktorá svojimi nepravidelnými kúpacími rituálmi šokovala verejnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia