Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2021, 8:52
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Miss Slovensko 2021 pozná prvú víťazku. Novinárov očarila sympatická východniarka Júlia

MÓDA MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Víťazka Miss Press sa chce stať po vyštudovaní gymnázia a vysokej školy lekárkou.

Dvanásť krásnych žien v sobotu zabojuje o hlavný titul Miss Slovensko 2021. Ešte predtým však novinári zvolili víťazku v kategórii Miss Press, informuje TV JOJ. Tou sa stala 19-ročná Júlia Ivanová. „Ďakujem za titul Miss Press 2021, ktorý volili akreditovaní novinári. Let’s celebrate!“ napísala na Instagrame natešená víťazka.

Podľa webu súťaže Júlia pochádza z východu, konkrétne z obce Babie, a študuje v piatom ročníku bilingválneho gymnázia. Miluje tradície východného regiónu a tancuje vo folklórnom súbore. Zbožňuje aj hranie na gitare, klasickú hudbu a zo športov obľubuje fitnes a vytrvalostný beh. Po gymnáziu plánuje študovať na lekárskej fakulte.

O titul Miss Slovensko zabojuje pod číslom 8. Zvyšných 11 súťažiacich si môžeš pozrieť tu. Úradujúcou Miss Slovensko je 23-ročná Leona Novoberdaliu. V súčasnosti pracuje ako advisor to the board a voľný čas trávi športovaním, čítaním a jogou.

Domov
Zdieľať
Diskusia