Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Footshop.
3. augusta 2021, 11:03
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Novú kolekciu Vans by Vault x Bedwin & The Heartbreakers už nájdeš vo Footshope

MÓDA
Uložiť Uložené

V unikátnej novej kolekcii spájajú značky kultúrne dedičstvo amerického západného pobrežia a Tokia.

Značku Vans ti zrejme nie je nutné predstavovať. Príbeh o tom, ako v roku 1966 bratia Van Dorenovci založili fabriku, ktorú preslávil model Vans Authentic a postupne sa k nemu pridávali aj modely ako Vans Old Skool a Vans SK8-Hi, už pozná takmer celý svet. Existuje však príbeh, ktorý ešte nie je natoľko známy, pretože sa datuje do roku 2003, čo s prihliadnutím na históriu streetwearu nie je tak dávno. 

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

V roku 2003 totiž vznikla odnož Vans by Vault, ktorá spája kvalitu a prémiovosť s ikonickými bestsellermi po celom svete. Podobne ako to urobili iné značky, aj Vans chcel prepojiť rôznych dizajnérov a umelcov so svojimi klasickými modelmi tak, aby vznikli jedinečné kúsky. Historicky si tak mohol vidieť spolupráce so značkami ako Kenzo, Marc Jacobs, ale aj so Stüssy či s The North Face.

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

Teraz Vans by Vault prichádza s novou kolekciou, ktorá vznikla v spolupráci s tokijskou značkou Bedwin & The Heartbreakers. Tá je známa od roku 2004 kombinovaním streetwearovej módy s pánskym oblečením šitým na mieru. Značka dlhé roky spolupracuje s umelcami, hudobníkmi a dizajnérmi a neustále napáda základnú ideu toho, čo definuje streetwear, posúvajúc pritom hranice tvorivosti a sebavyjadrenia.

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

V rámci spolupráce s Vans by Vault čerpali v Bedwin & The Heartbreakers z kultúrneho dedičstva oboch krajín – z amerického západného pobrežia a z Tokia. V kolekcii tak okrem obľúbených látkových tenisiek AUTHENTIC LX a klasických koženo-plátenných OLD SKOOL LX nájdeš aj oblečenie a doplnky od hlavy po päty. Súčasťou je napríklad aj biele tričko s logom s krátkym rukávom, patchworková šatka, ako aj sivá svetrová mikina s nápisom Off the Wall na prednej strane či klasické klobúky v pestrofarebnom vyhotovení s typickým vzorom.

Vans by Vault
Zdroj: Footshop

Kolekcia uzrela svetlo sveta len pred niekoľkými dňami, pričom do regálov online shopu Footshop dorazilo zopár kúskov. Preto ak chceš byť hrdým majiteľom jedného z exkluzívnych kúskov zo spolupráce Vans by Vault x Bedwin & The Heartbreakers, utekaj na web Footshopu, kým sa kolekcia nevypredá. 

Pozri kolekciu
Vans by Vault
Zdroj: Footshop
Domov
Zdieľať
Diskusia