Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2021 o 19:59
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

TOP 3 v stredu: Slovensko spúšťa očkovaciu lotériu, pápež príde na Luník IX a Matovič stále nedostal termín na Sputnik

REFRESHER TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Prečítaj si o najdôležitejších novinkách dnešného dňa.

Očkovacia lotéria bude už v auguste

Odmeňovanie zaočkovaných v podobe sprostredkovateľského bonusu a prémie za vakcináciu spustia 1. augusta 2021. Registrovať sa bude dať na webovej stránke www.bytzdravyjevyhra.sk, ktorá zatiaľ nefunguje. Každý zaočkovaný nad 18 rokov s trvalým pobytom na Slovensku, ktorý sa zaregistruje, bude zaradený do žrebovania, a to aj v prípade, že sa dal zaočkovať pred spustením lotérie. Viac sa dočítaš v našom článku tu.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Pápeža privítajú na Luníku IX

Pápež František počas septembrovej návštevy Slovenska navštívi Bratislavu, Košice, Prešov a Šaštín. Stretne sa s troma najvyššími ústavnými činiteľmi, ale aj so zástupcami židovskej či rómskej komunity. V Košiciach ho čaká stretnutie s rómskou komunitou na Luníku IX a s mladými na miestnom štadióne. Viac sa dočítaš v našom článku tu.

Pápež František
Zdroj: TASR/AP

Matovič už tri týždne čaká na Sputnik, je to vraj pofidérne

Minister financií Igor Matovič stále čaká na očkovanie Sputnikom. Zaregistroval sa koncom júna a vraj ešte stále nedostal termín, sťažoval sa na tlačovej konferencii. „Príde mi to dosť pofidérne a uvidíme, či mi stihne dôjsť nakoniec skôr, ako tá vakcína exspiruje,“ povedal Matovič. Lengvarský to vraj preverí, podľa jeho slov nejde o žiadnu sabotáž. Viac sa dočítaš v našom článku tu.

matovičlengvarský
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, TASR/Lukáš Mužla

INSTAGRAM: post dňa

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa jagoviny (@_jagoviny_)

Domov
Zdieľať
Diskusia