Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2021, 9:28
Čas čítania 1:37
Daniel Mikolášik

Britney Spears zverejnila svoju polonahú fotku, fanúšikovia však neveria, že to je ona. Speváčka im poslala tvrdý odkaz

Britney Spears zverejnila svoju polonahú fotku, fanúšikovia však neveria, že to je ona. Speváčka im poslala tvrdý odkaz
Zdroj: Wikimedia/hnkkk/volně k užití
OSOBNOSTI BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Fanúšikovia jej polonahú fotku na Instagrame považujú za akési volanie o pomoc.

Britney Spears je aj napriek údajným psychickým problémom a aktuálnemu súdnemu sporu medzi ňou a jej otcom Jamiem, ktorý má už 13 rokov kontrolu nad jej životom i financiami, mimoriadne aktívna na sociálnych sieťach. Na jednej zo svojich najnovších fotiek sa dokonca vyzliekla a odfotila sa zozadu hore bez, upozornil portál Unilad.

Odporúčané
Súd zamietol žiadosť Britney Spears, ktorá chcela odstrániť svojho otca z pozície opatrovníka a správcu jej majetku Súd zamietol žiadosť Britney Spears, ktorá chcela odstrániť svojho otca z pozície opatrovníka a správcu jej majetku 1. júla 2021, 10:53

Na fotografii sa nachádza na rohu napustenej vane a na sebe má len otočený náhrdelník v tvare srdca s krídlami. K fotke nenapísala žiadny opis, pridala len tri emotikony topánok na balet. Opäť sa teda vynárajú špekulácie zo strany fanúšikov, ktorí to považujú za akési volanie o pomoc. 

Fotografiu, ktorá má aktuálne už takmer 2,3 milióna lajkov, jej komentovali aj hviezdy ako Paris Hilton a Josh Helfgott, ktorým sa jej príspevok veľmi páčil. Okrem nich sa však pod príspevkom ozývali aj hlasy fanúšikov, ktorí ho komentovali známym hashtagom #FreeBritney.

Niektorí z nich si všimli, že niekdajšej popovej hviezde chýbajú tetovania: víla, ktorú má na chrbte, a hebrejský nápis na krku. Keďže osobe na fotografii nie je vidieť do tváre, niektorí si myslia, že nejde o Britney a že niekto má kontrolu aj nad jej instagramovým profilom. Jej oficiálny účet sa k tomu po pár hodinách vyjadril.

Domov
Zdieľať
Diskusia