Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento obsah je PR správa spoločnosti NEWTON University.
30. júna 2021, 11:54
Čas čítania 1:56
Sponzorovaný obsah

Študuj v Bratislave na jednej z najlepších českých súkromných VŠ

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Česká súkromná škola štartuje na jeseň v Bratislave a s pomocou špičkových odborníkov a programov ťa perfektne pripraví na tvoju budúcu kariéru.

Rozhodnutie o tom, čo a kam ísť študovať po strednej škole, býva jedno z tých ťažších. Ak však už máš jasno v tom, že chceš ísť študovať oblasť biznisu, marketingu alebo aplikovanej psychológie, prípadne ťa jeden z týchto smerov zaujal a máš k nemu blízko, za špičkovým vzdelaním už nemusíš cestovať do Českej republiky. 

V Bratislave totiž na jeseň otvára svoje brány súkromná vysoká škola NEWTON (NEWTON University), ktorú možno poznáš z Česka. Táto škola ponúka interaktívnu výučbu s úzkym prepojením na prax, inšpiratívne prostredie, osobný prístup a predovšetkým vyučujúcich, ktorí patria k lídrom vo svojom odbore. Tým si NEWTON University získala uznanie aj v susednej Českej republike.

Chcem študovať na Newton university
NEWTON University
Zdroj: NEWTON University

NEWTON University (predtým NEWTON College) je šesťkrát najlepšie hodnotená súkromná VŠ v Českej republike za posledných osem rokov. Od jesene sa na nej môžeš vzdelávať aj v Bratislave v študijných programoch so zameraním na biznis, ekonomiku, manažment, marketing, v profesijnom vzdelávaní aj so zameraním na aplikovanú psychológiu. NEWTON bude pôsobiť v Bratislave na Tomášikovej ulici 22.

Škola sa bude riadiť českým zákonom o vysokých školách. Preto na nej aj v kombinovanej forme štúdia získaš titul Bc. za 3 roky a Ing. za 2 roky v pripravovanom nadväzujúcom inžinierskom štúdiu. Okrem toho tu môžeš absolvovať ročné študijné profesijné a manažérske programy s medzinárodnými titulmi ako MBA, MSc. alebo LL.M.

Učiť ťa budú špičkoví odborníci

NEWTON kladie veľký dôraz na výučbu úzko prepojenú s praxou, takže nielenže sa naučíš teóriu, ale zo školy vyjdeš aj s praktickými skúsenosťami. Na škole pôsobia osobnosti, ktoré sú špičkami vo svojom odbore, okrem iných kouč vrcholových športovcov Marian Jelínek alebo marketingový expert Karel Novotný. Výučba je praktická a interaktívna, na väčšine predmetov sa riešia témy, ktoré môžeš bežne zažívať aj vo vlastnej firme. Znalosti hneď aplikuješ do praxe, bifľovanie bez pochopenia podstaty veci tu nemá priestor.

Škola, ktorá ťa pripraví na kariéru

Aby si školu dokázal maximálne využiť na naštartovanie úspešnej kariéry, bude aj na bratislavskej NEWTON University aktívne kariérne centrum. Koordinátorky NEWTON Careers ti individuálne pomôžu nájsť vhodné pracovné stáže, trénovať silné stránky, budovať osobnú značku alebo pripraviť sa na výberové konanie pokojne aj do topmanažmentu.

Škola ťa tiež aktívne podporí vo vlastnom podnikaní a v rozvíjaní tvojich nápadov. Koniec koncov, medzi študentov tejto školy patrili aj členovia elitného klubu Forbes 30 pod 30, napríklad CEO Kiwi.com Oliver Dlouhý, zakladateľ firmy Vasky Václav Staněk či investor Lumír Kunz spojený s riadením online trhoviska aukro.cz. Podľa výsledkov spomínanej ankety prešiel touto školou každý 25. najúspešnejší Čech.

NEWTON University
Zdroj: NEWTON University

Vlastný akcelerátor na podporu tvojho podnikania 

Na podporu súčasných aj budúcich študentov tento rok spustí NEWTON aj vlastný akcelerátor, ktorý bude fungovať aj v Bratislave. Pod vedením skúsenej biznisovej mentorky Margarety Křížovej rozvinieš svoje podnikateľské nápady a získaš na ne užitočnú spätnú väzbu. Tí najlepší dosiahnu aj na možnosť financovania z investičného fondu NEWTON Angel Fund.

Podaj si prihlášku na NEWTON v Bratislave čo najskôr a objav novú dimenziu štúdia biznisu na vysokej škole. Len pozor, prvý rok bude kapacita všetkých otváraných študijných programov obmedzená.

Chcem sa prihlásiť na Newton University
Domov
Zdieľať
Diskusia