Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2013 o 12:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Scorsese a DiCaprio ponúkajú prvé zábery na The Wolf of Wall Street

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nerozlučná dvojka režiséra Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria sa opäť spojila, aby nám vykreslila pád Wall Streetu a život ľudí na nej.

Prekliaty ostrov či krimi Departed boli skvelé a netešiť sa teda na akýkoľvek nový film mága Martina Scorseseho, ktorý má za sebou veľdiela ako Casino, Goodfellas či Zúriaceho býka a mnoho iných, je asi hriech. Tentokrát sa nám prihovorí opäť v spolupráci so svojím dvorným hercom, Leondardom DiCapriom, v krimi-dráme The Wolf of Wall Street.

Podľa autobiografie Jordana Belforta sa tento rok dozvieme, čo sa dialo, keď padla Wall Street a takisto uvidíme život človeka, ktorý sa od predávania zmrzliny dostal k miliónom. O kvalitu snímku sa vôbec neobávam, Scorsese ma snáď nikdy nezklamal. Vo filme sa okrem DiCapria objavia aj Jean Dujardin, Kyle Chandler, Jonah Hill, Matthew McConaughey a iní. Spomenúť nemôžeme zabudnúť to, že v pozadí hrá počas traileru novinka od Kanyeho Westa, skladba Black Skinhead. Premiéra je stanovená na 14. novembra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia