Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 17. 6. 2022
21:45
Toto je TOP 13 najhľadanejších Slovákov, po ktorých pátra aj Interpol. Patrí medzi nich bývalý boxerský šampión aj mafiánsky bos.Toto je TOP 13 najhľadanejších Slovákov, po ktorých pátra aj Interpol. Patrí medzi nich bývalý boxerský šampión aj mafiánsky bos.
18:55
Prvá slovenská pumpa si už za liter benzínu pýta viac ako 2 eurá. Nepotrvá vraj dlho, kým sa k nej pripoja ďalšie.Prvá slovenská pumpa si už za liter benzínu pýta viac ako 2 eurá. Nepotrvá vraj dlho, kým sa k nej pripoja ďalšie.
18:19
„Sú to idioti, ktorí vymrú ako dinosaury.“ Chris Evans ostro vynadal kritikom homosexuálneho bozku v Lightyearovi.„Sú to idioti, ktorí vymrú ako dinosaury.“ Chris Evans ostro vynadal kritikom homosexuálneho bozku v Lightyearovi.
17:47
Bývalý kriminalista Matej Snopko pracoval na prípade Ondreja Riga. Jeho tím vytvoril profil, ktorý sa zhodoval aj s posudkom FBI. „Vyšetrovateľ mi z USA poslal fax a moja manželka, ktorá učila angličtinu, mi ho prekladala. Boli sme skutočne prekvapení, že naše profilovanie s ich posudkom v mnohých bodoch úplne presne sedelo,“ povedal pre Refresher.Bývalý kriminalista Matej Snopko pracoval na prípade Ondreja Riga. Jeho tím vytvoril profil, ktorý sa zhodoval aj s posudkom FBI. „Vyšetrovateľ mi z USA poslal fax a moja manželka, ktorá učila angličtinu, mi ho prekladala. Boli sme skutočne prekvapení, že naše profilovanie s ich posudkom v mnohých bodoch úplne presne sedelo,“ povedal pre Refresher.
14:31
Tvorcovia Westworldu lákajú prvým trailerom na štvrtú sériu. Nájdeš v ňom veľa akcie, rozzúrených robotov, no tiež mnoho sĺz.Tvorcovia Westworldu lákajú prvým trailerom na štvrtú sériu. Nájdeš v ňom veľa akcie, rozzúrených robotov, no tiež mnoho sĺz.
14:02
VIDEO: Motorkár po zrážke s autom pristál na streche auta. Na bratislavskom obchvate nedodržal bezpečný odstup.VIDEO: Motorkár po zrážke s autom pristál na streche auta. Na bratislavskom obchvate nedodržal bezpečný odstup.
12:14
Na Slovensko už budúci týždeň dorazia vysoké horúčavy. Teploty nad 35 °C pocítia v Bratislave, Dunajskej Strede aj v Pezinku.
12:10
Refresher sa rozprával s bývalým väzňom, ktorý sedel za mrežami spolu so sériovým vrahom Ondrejom Rigom.  „Snažil som sa s ním normálne vychádzať. Občas mal také čudné výpadky, keď pozeral do zrkadla a opakoval dve slová – afenstív, afenstív. Raz mi Ondro povedal, že to už ‚na neho znova prichádza‘, tak požiadal dozorcu, aby ho preložil do inej cely,“ povedal bývalý trestanec.Refresher sa rozprával s bývalým väzňom, ktorý sedel za mrežami spolu so sériovým vrahom Ondrejom Rigom. „Snažil som sa s ním normálne vychádzať. Občas mal také čudné výpadky, keď pozeral do zrkadla a opakoval dve slová – afenstív, afenstív. Raz mi Ondro povedal, že to už ‚na neho znova prichádza‘, tak požiadal dozorcu, aby ho preložil do inej cely,“ povedal bývalý trestanec.
11:42
V Uzbekistane počas svadby udrel ženích nevestu. Nahnevalo ho, že ho porazila v pretekoch v rozbaľovaní bonbónov.V Uzbekistane počas svadby udrel ženích nevestu. Nahnevalo ho, že ho porazila v pretekoch v rozbaľovaní bonbónov.
11:14
Elona Muska žaluje investor do dogecoinu o viac ako 245 miliárd eur. Najväčší boháč vraj podľa neho rozbehol pyramídovú schému.Elona Muska žaluje investor do dogecoinu o viac ako 245 miliárd eur. Najväčší boháč vraj podľa neho rozbehol pyramídovú schému.