Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 22. 9. 2019
11:42
UEFA chce Slovensku zavrieť štadión na októbrový reprezentačný zápas proti Walesu. Hralo by sa bez divákov. Futbalový zväz sa mieni proti trestu, za správanie fanúšikov počas zápasu s Maďarskom, odvolať.
10:43
Veronika Cifrová Ostrihoňová zverejnila prvú fotku po pôrode. Všetkým ďakuje za priania k narodeniu dcérky SáryVeronika Cifrová Ostrihoňová zverejnila prvú fotku po pôrode. Všetkým ďakuje za priania k narodeniu dcérky Sáry
Sobota 21. 9. 2019
22:48
Megan Fox sa cítila ako sexuálny objekt. Po úspechu Transformers sa a tlaku médií sa z toho psychicky zrútila
21:32
Muž sa utopil, keď svoju priateľku žiadal pod vodou o ruku. Na otázku "Vezmeš si ma?" nikdy nepočul odpoveď.Muž sa utopil, keď svoju priateľku žiadal pod vodou o ruku.Na otázku "Vezmeš si ma?" nikdy nepočul odpoveď.
20:40
19:49
Mesto Trenčín zakázalo zhromaždenie ĽSNS, ktoré sa malo uskutočniť na námestí v polovici októbra. Jedným z dôvodov je, že všeobecne známe postoje strany k národnostným menšinám, rasám a sociálnym skupinám môžu vyvolať verejné prejavy nenávisti a neznášanlivosti.
19:19
Jazdil autom po nákupnom centre. Ľudia sa zľakli, polícii hlásili výstrely, no na videu žiadne nepočuť.
18:32
Videá ukazujú, ako meteor v Austrálii rozžiaril celú oblohu,obyvatelia tvrdia, že na to nikdy nezabudnú.
17:51
17:15
Facebook pozastavil desaťtisíce aplikácií kvôli zbieraniu údajov, po obrovskom škandále sa snaží obnoviť svoje dobré meno.
16:42
Sajfa sa teší z narodenia dcérky Sáry: Práve som zistil, že môj život sa mi len začal.Sajfa sa teší z narodenia dcérky Sáry: Práve som zistil, že môj život sa mi len začal.
16:39
Rihanna navždy zmenila módny svet spodného prádla. Na jej prehliadke dostali priestor ženy bez rozdielu veľkostí, tvarov a rás
15:56
Markíza ponúka Slovákom možnosť zorganizovať svadbu na pôde Farmy. Hostinu usporiadajú farmári, stráviť tam môžeš aj svadobnú noc.