Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 3. 10. 2019
17:13
Za Jupiterom sa môže skrývať množstvo asteroidov schopných ohroziť Zem. Nevidíme ich, takže nemôžeme ani odhadnúť ich trajektóriu.
16:05
Žena bez domova spievala v metre operu, natočil ju policajt. Vďaka virálnemu video dostala ponuku nahrávacej zmluvy.
15:33
Mesiac sa od Zeme neustále vzďaluje. Vedec z japonskej vesmírnej agentúry vytvoril video, na ktorom uvidíš, čo znamená priemerných 3,8 cm ročne.
14:49
Billie Eilish rozpráva o prvom rande v trinástich, po ktorom plakala. Nebolo to magické, bol extremne bohatý, dnes je škaredý.
13:08
Mysleli si, že vyzerám čudne, kým so mnou nezačal chodiť beloch, známa speváčka hovorí o rasizme a vzťahu s Robertom Pattinsonom.Mysleli si, že vyzerám čudne, kým so mnou nezačal chodiť beloch, známa speváčka hovorí o rasizme a vzťahu s Robertom Pattinsonom.
12:24
Najviac zbytočných fotiek v mobile majú Japonci a Juhokórejčania. Do TOP 10 v počte rozmazaných a duplicitných záberov sa však dostali aj Slováci.
11:40
S domácimi prácami pomáha len 16 % slovenských mužov. Reklama poukazuje na nesprávne nastavenie spoločnosti.
11:04
Značka Off-White pravdepodobne zmení svoje ikonické logo. Na úrady v USA sa už dostala aj žiadosť o udelenie novej ochrannej známky. Značka Off-White pravdepodobne zmení svoje ikonické logo. Na úrady v USA sa už dostala aj žiadosť o udelenie novej ochrannej známky.
9:04
Vladimir Putin ostro útočí na Gretu Thunberg. Nazval ju zle informovanou zmanipulovanou tínedžerkou, ktorú niekto zneužíva.
7:35
Na trh príde nový operačný systém Windows 10X. Novinka bude fungovať súbežne so súčasnou platformou a bude určená pre nové zariadenia od spoločnosti.
6:55
Prevážali kokaín a potopila sa im loď. Boli v obkľúčení žralokov a prežili len vďaka droge, ktorá plávala na hladinePrevážali kokaín a potopila sa im loď. Boli v obkľúčení žralokov a prežili len vďaka droge, ktorá plávala na hladine
Streda 2. 10. 2019