Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 21:32
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Muž sa utopil, keď svoju priateľku žiadal pod vodou o ruku

ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Na svoju otázku nikdy nepočul odpoveď.

Američania Stewen Weber a jeho priateľka Kenesha Antoine sa ubytovali v luxusnej ponorenej kabíne na dovolenke v Tanzánii. Stewen sa zrazu ukázal pred oknom kabíny, cez ktoré ho Kenesha zvnútra videla. Na očiach mal okuliare a na nohách plutvy, keď na okno priložil ručne napísaný odkaz, ktorý končil so žiadosťou o ruku, informuje BBC.

 

Muž sa utopil na dovolenke pritom, ako svoju priateľku žiadal pod vodou o ruku
Muž sa utopil na dovolenke pritom, ako svoju priateľku žiadal pod vodou o ruku Zdroj: facebook / Kenesha Antoine

Na odkaze bolo: „Nedokážem svoj dych udržať dosť dlho na to, aby som ti povedal, čo všetko na tebe milujem. Ale... všetko, čo na tebe milujem, milujem každým dňom viac!“

Neskôr papier otočil a odhalil žiadosť o ruku a z plaviek vytiahol prsteň. Potom odplával a na kamere ho viac už nebolo vidieť.

 

Muž sa utopil na dovolenke pritom, ako svoju priateľku žiadal pod vodou o ruku
Muž sa utopil na dovolenke pritom, ako svoju priateľku žiadal pod vodou o ruku Zdroj: facebook/ Kenesha Antoine

Celú udalosť Kenesha nahrávala, video neskôr uverejnila s popisom, že z hlbín už nevyšiel. Napísala aj to, že Stewen otázku nikdy nepočul odpoveď, ktorá by bola samozrejme áno.

„Nemali sme príležitosť osláviť zvyšok našich spoločných životov. Najlepší deň našich životov sa premenil na najhorší v najviac krutom zvrate osudu, aký si viem predstaviť," hovorí Kenesha.

Odporúčané
Len 12-ročné dievča vyvraždilo rodinu, zakázali jej totiž chodiť s 23-ročným priateľom. Keď ich zatkli, požiadal ju o ruku Len 12-ročné dievča vyvraždilo rodinu, zakázali jej totiž chodiť s 23-ročným priateľom. Keď ich zatkli, požiadal ju o ruku 30. marca 2019, 12:35
Domov
Zdieľať
Diskusia