Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 9. 9. 2019
14:11
Videá hrozivého klauna spustili na Floride paniku. Prečo neznámy muž desí malé deti?
12:51
Ako by vyzerala klasika Sám Doma v krvavej verzii pre dospelých? Banditi s priestrelom hlavy či spálenou tvárou sú obeťami Kevina.
12:27
Nová basketbalová hra NBA 2K20 má na Steame otrasné hodnotenia. Pozitívnych je len 13 % recenzií a vývojári v nej dokonca zabudli ikonu z minulého roka.
11:20
Pokračovanie hororu Shining dostáva nový trailer. Ewan McGregor sa v ňom vracia do hotelu Overlook.
10:34
10:20
Atmosféra Marsu bola kedysi hustá a povrch planéty plný vody. Vedci teraz našli spôsob, ako vysvetliť aj predchádzajúce merania.
9:50
MMA bojovník si v zápase jedným kopom zlomil holennú aj lýtkovú kosť. Bojovník Bellatoru Albert Gonzales si privodil hrôzostrašné zranenie.
9:05
Podľa expertov by sme mali zveriť atómové zbrane do rúk umelej inteligencie. Dôvodom má byť to, že človek nemusí byť dostatočne rýchly na to, aby stihol odpovedať na útok.Podľa expertov by sme mali zveriť atómové zbrane do rúk umelej inteligencie. Dôvodom má byť to, že človek nemusí byť dostatočne rýchly na to, aby stihol odpovedať na útok.
7:15
Na väčšine Slovenska platia výstrahy pred silnými dažďami, počasie u nás ovplyvňuje zvlnený studený front. Teploty 15 až 20 stupňov C. (TASR)
3:27
Nadal zvíťazil nad Medvedevom po náročnom 5-hodinovom zápase vo finále US Open v pomere 3:2 na sety. Po Paríži dobýja aj New York.
Nedeľa 8. 9. 2019
21:37
Moloch Vlavo posiela odkaz Pouličnému autorovi tónov. Nepraje si, aby raper zo Šale spomínal jeho meno.Moloch Vlavo posiela odkaz Pouličnému autorovi tónov. Nepraje si, aby raper zo Šale spomínal jeho meno.
21:31
Mariana Kočnera priviezli do väznice v Bratislave, konvoj sprevádzali obrnené vozidlá aj vrtuľník.
17:55
Prvý LGBT Pride v Bosne sprevádzalo viac ako 1000 policajtov, konzervatívni moslimovia zorganizovali protidemonštráciu.
16:40
Cristiano Ronaldo zarobí 162 miliónov eur za spoluprácu s Nike. Okrem toho mu značka vypláca aj bonusy v prípade väčších úspechov.
14:16