Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 13. 12. 2020
19:39
Nemecko zavádza tvrdé opatrenia: Žiaden alkohol či ohňostroje na ulici, zatvárajú školy aj obchody. Obmedzenie pohybu počas Vianoc, aké možno zažijeme na Slovensku, však Merkelovej vláda pre Nemcov nechystá.
18:54
17:01
16:10
13:32
ZSSK nahradilo RegioJet a spustilo premávku vlakov medzi Bratislavou a Komárnom. Spoj štátnych železníc meškal viac než hodinu.ZSSK nahradilo RegioJet a spustilo premávku vlakov medzi Bratislavou a Komárnom. Spoj štátnych železníc meškal viac než hodinu.
12:45
Sulík je ochotný podporiť celoštátny lockdown so zákazom cestovania. Chce však vidieť plán, čo bude potom nasledovať.Sulík je ochotný podporiť celoštátny lockdown so zákazom cestovania. Chce však vidieť plán, čo bude potom nasledovať.
8:39
Svet Marvelu: Čaká nás Fantastická 4, Ant-Man 3 a Blade. Vieme, či Disney zmení Black Panthera a koho si zahrá Christian Bale.Svet Marvelu: Čaká nás Fantastická 4, Ant-Man 3 a Blade. Vieme, či Disney zmení Black Panthera a koho si zahrá Christian Bale.
8:02
BMW a Mercedes-Benz na chvíľu odložili konkurenčný boj. V predvianočnej kampani volajú po solidarite v ťažkých časoch.BMW a Mercedes-Benz na chvíľu odložili konkurenčný boj. V predvianočnej kampani volajú po solidarite v ťažkých časoch.
6:36
Čo sa stalo s Lokim po Avengers: Endgame? Sleduj trailer pre očakávané seriály Loki, Falcon & Winter Soldier a WandaVision.Čo sa stalo s Lokim po Avengers: Endgame? Sleduj trailer pre očakávané seriály Loki, Falcon & Winter Soldier a WandaVision.
Sobota 12. 12. 2020
19:04
Polícia na proteste kotlebovcov zadržala 12 ľudí. Zasahovala kvôli podozreniu z extrémizmu a drogovej trestnej činnosti.Polícia na proteste kotlebovcov zadržala 12 ľudí. Zasahovala kvôli podozreniu z extrémizmu a drogovej trestnej činnosti.