Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2020, 8:39
Čas čítania 1:29
Dominik Vetrák

Svet Marvelu: Čaká nás Fantastická 4, Ant-Man 3 a Blade. Vieme, či Disney zmení Black Panthera a koho si zahrá Christian Bale

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney odhalilo množstvo noviniek zo sveta Marvelu.

Disney na svojej dlhej konferencii zverejnilo množstvo svojich plánov nielen pre Disney+. Veľkú časť z oznámení tvorilo aj Marvel Studios a ich chystané projekty. O seriáloch sme si viac povedali tu, no a v tomto článku sa zase pozrieme na filmy. 

Rachel McAdams sa vráti aj v Doctorovi Strangeovi 2. Možno so Strangeom vytvoria romantický pár, na čo sme dostali náznak už v prvom diele. Deadline hlási, že sa vráti aj Chiwetel Eiofor a Benedict Wong. 

Odporúčané
Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všetky filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Aké dôsledky to bude mať na kinopriemysel? Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všetky filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Aké dôsledky to bude mať na kinopriemysel? 11. decembra 2020, 14:33

Potvrdili sa aj ďalšie špekulácie. Jonathan Majors zo seriálu Lovecraft Country stvárni záporáka menom Kang the Conqueror. Zrejme pôjde o ďalšiu obrovskú hrozbu ako v prípade Thanosa. Prvýkrát sa objaví vo filme Ant-Man: Quantumania (tiež ti ako prvé napadlo Trackmania či Wrestlemania?). 

Disney nám potvrdilo aj to, že nebudú preobsadzovať rolu Black Panthera. Dvojka dorazí do kín v lete 2022 a vo filme spoznáme nového hrdinu, ktorý na seba oblečie kostým Black Panthera (možno Shuri, možno oživený Killmonger, možno niekto úplne iný). 

Jonathan Mayors Kang the Conqueror
Zdroj: HBO/Marvel Comics

Azda najväčšou filmovou novinkou je oznámenie celovečernej Fantastickej 4. Prvá marvelácka rodina (bol to prvý komiksový tím v komiksoch od Marvelu) dostane svoj debutový film v rámci Marvel Cinematic Universe (MCU). Fantastická štvorka bude zrejme prvým filmom/seriálom, ktorý využije marvelácke postavy, ktoré sa Disneymu vrátili po tom, čo kúpili štúdio Fox (to predtým natáčalo filmy o Deadpoolovi, X-Men a Fantastickej 4).

Domov
Zdieľať
Diskusia