Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 28. 12. 2020
14:16
V parlamente nainštalovali pre poslancov s covidom fóliu. Kotlebovci ju mali pred začiatkom rokovania roztrhať.V parlamente nainštalovali pre poslancov s covidom fóliu. Kotlebovci ju mali pred začiatkom rokovania roztrhať.
11:38
Slovensko možno zorganizuje MS v hokeji 2021. Tentokrát šampionát neohrozuje koronavírus, ale politická situácia v Bielorusku.Slovensko možno zorganizuje MS v hokeji 2021. Tentokrát šampionát neohrozuje koronavírus, ale politická situácia v Bielorusku.
9:34
Matovič robí anketu o vakcíne. Lajkom a srdiečkom máš rozhodnúť, či nechá prednostne zaočkovať svoju manželku a mamu.Matovič robí anketu o vakcíne. Lajkom a srdiečkom máš rozhodnúť, či nechá prednostne zaočkovať svoju manželku a mamu.
8:36
Poslanci s koronavírusom môžu ísť do parlamentu. Hlavný hygienik upravil vyhlášku, aby pomohol vláde predĺžiť núdzový stav.Poslanci s koronavírusom môžu ísť do parlamentu. Hlavný hygienik upravil vyhlášku, aby pomohol vláde predĺžiť núdzový stav.
7:32
Policajt z Británie má fenomenálnu pamäť. Rozoznal už 2 000 podozrivých.Policajt z Británie má fenomenálnu pamäť. Rozoznal už 2 000 podozrivých.
6:55
Nemecký pilot nakreslil na oblohu vakcínu. Oslávil tak deň koordinovaného očkovania proti ochoreniu Covid-19.Nemecký pilot nakreslil na oblohu vakcínu. Oslávil tak deň koordinovaného očkovania proti ochoreniu Covid-19.
Nedeľa 27. 12. 2020
17:34
Rihanna a ASAP Rocky spolu trávili Vianoce. Dvojica svoj vzťah stále oficiálne nepotvrdilaRihanna a ASAP Rocky spolu trávili Vianoce. Dvojica svoj vzťah stále oficiálne nepotvrdila
15:53
15:08
13:23
Robert Fico tvrdí, že Smer-SD tento rok prežil klinickú smrť. Strana má aj napriek tomu ambíciu dosiahnuť 15 %Robert Fico tvrdí, že Smer-SD tento rok prežil klinickú smrť. Strana má aj napriek tomu ambíciu dosiahnuť 15 %