Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 15. 1. 2021
12:14
Polícia preskúma majetky Ficovej priateľky Szalayovej. Pozrie sa na príjmy, hodnotu aj spôsob, akým ich získala.Polícia preskúma majetky Ficovej priateľky Szalayovej. Pozrie sa na príjmy, hodnotu aj spôsob, akým ich získala.
9:37
Mimoriadne rokovanie vlády včera zrušili, dnes narýchlo zvolali, začali o hodinu neskôr. Nezverejnili ani program. Mali by rokovať o celoplošnom testovaní.Mimoriadne rokovanie vlády včera zrušili, dnes narýchlo zvolali, začali o hodinu neskôr. Nezverejnili ani program. Mali by rokovať o celoplošnom testovaní.
9:13
Schválili Matovičov návrh na pokutu 10 000 eur za očkovanie mimo poradia. Bude sa podvádzať a plýtvať, odkazuje Cigániková.Schválili Matovičov návrh na pokutu 10 000 eur za očkovanie mimo poradia. Bude sa podvádzať a plýtvať, odkazuje Cigániková.
7:21
V lockdowne pijú Slováci viac alkoholu. Za minulý rok sme skonzumovali po 12 litrov na hlavu.V lockdowne pijú Slováci viac alkoholu. Za minulý rok sme skonzumovali po 12 litrov na hlavu.
6:38
Crazy Samurai bude mať 77-minútovú akčnú scénu bez jediného strihu. Jeden samuraj sa v nej pobije so 400 protivníkmi.Crazy Samurai bude mať 77-minútovú akčnú scénu bez jediného strihu. Jeden samuraj sa v nej pobije so 400 protivníkmi.
Štvrtok 14. 1. 2021
22:07
ISIS sa vyhráža hercom z filmu Mosul smrťou. Film na Netflixe ich pobúril a štáb sa bojí o svoje životy.ISIS sa vyhráža hercom z filmu Mosul smrťou. Film na Netflixe ich pobúril a štáb sa bojí o svoje životy.