Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 15. 6. 2021
14:07
Matovič: Blaha je potkan a trtko, Fico mafiánsky bos. Uveria vám iba tí, ktorí nemajú historickú pamäť.Matovič: Blaha je potkan a trtko, Fico mafiánsky bos. Uveria vám iba tí, ktorí nemajú historickú pamäť.
12:22
11:12
Matovič zaútočil na Fica nápisom na papieri. Tvrdí, že je najvyšší mafiánsky bos.Matovič zaútočil na Fica nápisom na papieri. Tvrdí, že je najvyšší mafiánsky bos.
10:28
Dánsky futbalista, ktorého museli oživovať, posiela odkaz z nemocnice. Cíti sa dobre a povzbudzuje spoluhráčov z tímu.Dánsky futbalista, ktorého museli oživovať, posiela odkaz z nemocnice. Cíti sa dobre a povzbudzuje spoluhráčov z tímu.
10:00
Koronavírus na Slovensku: počet hospitalizovaných pacientov sa zvýšil. Zaočkovať sa dalo vyše 7-tisíc záujemcov.
9:53
VIDEO: Cristiano Ronaldo zrejme nenávidí Coca-Colu. Sladený nápoj odložil preč a vyzdvihol čistú vodu.VIDEO: Cristiano Ronaldo zrejme nenávidí Coca-Colu. Sladený nápoj odložil preč a vyzdvihol čistú vodu.
9:07
Batman mal orálne uspokojiť Catwoman. „Hrdinovia také veci nerobia,“ zamietlo návrh na sexuálnu scénu DC.Batman mal orálne uspokojiť Catwoman. „Hrdinovia také veci nerobia,“ zamietlo návrh na sexuálnu scénu DC.
7:23
Maserati sa chystá vzkriesiť slávne GranTurismo. Na povestný zvuk motora však zabudni.Maserati sa chystá vzkriesiť slávne GranTurismo. Na povestný zvuk motora však zabudni.
Pondelok 14. 6. 2021
22:05
„Odfoť mi svoje brucho nalačno a pošli mi potom aj fotku, keď doješ pizzu,“ napísal svojej priateľke. Tešilo ho, že jej mohol objednať jedlo a nakŕmiť ju, kým nebola úplne plná. Pohľad na jej nafúknuté brucho ho sexuálne vzrušoval. Takto fungujú fat fetišisti.