Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 31. 5. 2021
16:09
Spider-Man a Venom sa stretnú v jednom filme. No Way Home bude mať veľa záporákov a hrdinov zo starých filmov.Spider-Man a Venom sa stretnú v jednom filme. No Way Home bude mať veľa záporákov a hrdinov zo starých filmov.
15:21
Nestlé priznalo, že väčšina jeho potravín je nezdravá. Spoločnosť sa po vlne kritiky zaviazala, že na výžive zapracuje.
14:31
Vo Vilniuse postavili „portál“ do iného mesta. Počas zatvorených hraníc chcú zblížiť Európanov.Vo Vilniuse postavili „portál do iného mesta. Počas zatvorených hraníc chcú zblížiť Európanov.
10:06
Nakazených aj hospitalizovaných stále ubúda. Zo včerajších 1 309 PCR testov bolo pozitívnych 31. Koronavírusu podľahli štyria pacienti. V nemocniciach sa počet hospitalizovaných znížil o dvoch. Za posledných 24 hodín zaočkovali ďalších 11 199 ľudí.
8:43
Rytmus spomína na začiatky tanca a rapu na Slovensku. Pozval si legendy Fredyho Ayisiho & Tonyho Moisésa.Rytmus spomína na začiatky tanca a rapu na Slovensku. Pozval si legendy Fredyho Ayisiho & Tonyho Moisésa.
8:01
Oddnes platia nové pravidlá pre cestovanie. Po dovolenke v rámci EÚ už viac nemusíš do karantény.
Nedeľa 30. 5. 2021