Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 10. 10. 2021
7:51
Nová Honda Civic Type R začína vystrkovať rožky. Automobilka má opäť v pláne stanoviť rekord na slávnom okruhu.Nová Honda Civic Type R začína vystrkovať rožky. Automobilka má opäť v pláne stanoviť rekord na slávnom okruhu.
Sobota 9. 10. 2021
20:50
„Ak by som chodil popri vinárstve do práce, nebol by som ani tam, ani vo vinohradoch. Nerobil by som potom naplno to, čo chcem naozaj robiť.“  Boli sme sa pozrieť vo viniciach na to, ako Michal Bažalík premieňa hrozno na víno.„Ak by som chodil popri vinárstve do práce, nebol by som ani tam, ani vo vinohradoch. Nerobil by som potom naplno to, čo chcem naozaj robiť.“  Boli sme sa pozrieť vo viniciach na to, ako Michal Bažalík premieňa hrozno na víno.
20:27
Rakúsky kancelár Sebastian Kurz odstupuje z funkcie. Oznámil v sobotu večer po tom, ako ho prokuratúra označila za podozrivého v prípade vyšetrovania korupcie. Za svojho nástupcu navrhol ministra zahraničia Alexandra Schallenberga. (TASR)
20:02
17:34
16:21
15:28
11:44
Lego vydá najväčšiu stavebnicu v histórii. Takmer meter a pol dlhý Titanic pozostáva z 9 090 dielov.Lego vydá najväčšiu stavebnicu v histórii. Takmer meter a pol dlhý Titanic pozostáva z 9 090 dielov.
10:45
Poznáme víťazov Národnej ceny za dizajn 2021: uspeli šperky z odpadu aj látky z kresieb detí z Luníka IX.
9:21
Tommy Fury prijal ponuku na zápas youtubera Jaka Paula. Legenda Tyson reaguje, že ak brat prehrá, zmení mu priezvisko.Tommy Fury prijal ponuku na zápas youtubera Jaka Paula. Legenda Tyson reaguje, že ak brat prehrá, zmení mu priezvisko.
7:38
Posledná séria Peaky Blinders príde už o pár mesiacov. Celovečerný film sa začne natáčať v roku 2023.Posledná séria Peaky Blinders príde už o pár mesiacov. Celovečerný film sa začne natáčať v roku 2023.
Piatok 8. 10. 2021