Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2021, 14:25
Čas čítania 1:16
Viktor Kniš

Remišová prirovnáva Kisku k smerákom, ktorí riadia stranu z pozadia: Nechal nás v tom samých

POLITIKA ANDREJ KISKA VERONIKA REMIŠOVÁ
Uložiť Uložené

Šéfka rozpadajúcej sa strany Za ľudí tvrdí, že Andrej Kiska nechal stranu napospas osudu, ale napriek tomu z pozadia zasahoval do jej chodu.

Veronika Remišová tvrdí, že ju Andrej Kiska sklamal, keď odišiel zo strany Za ľudí hneď po voľbách. Myslí si, že „otec zakladateľ“ v tom členov nechal samých. 

Názorové rozdiely medzi ňou a Kiskom vraj začali vznikať až v momente, keď stranu opustil. Vtedy vraj začal zasahovať do chodu strany a pretláčal ľudí do manažmentu, aj keď vraj mali veľmi slabé pracovné výsledky.

 „To v Smere robia politiku tak, že ľudia z pozadia hovoria, čo sa má robiť, a politici to vykonávajú. Ja si však myslím, že keď chce niekto robiť politiku a mať zodpovednosť za stranu, nech sa páči. Ale keď nie, je nekorektné zasahovať do chodu strany,“ povedala Remišová pre Nový Čas, ktorý rozhovor zverejnil v sobotňajšom printovom vydaní.

Andrej Kiska
Zdroj: Refresher/Matúš Zeťák

Niekedy to nevyjde, odkazuje Kiska 

Ministerka a šéfka strany Za ľudí naznačila, že ak by pred vstupom do Za ľudí vedela, že Kiska plánuje odchod, veci by dnes mohli vyzerať úplne inak. 

Domov
Zdieľať
Diskusia