Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
30. júna 2021, 18:43
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

Šajmo nakupoval Bratislavčanom, čo chceli. Podmienkou bolo, aby boli veci udržateľné

Uložiť Uložené

Zaujímalo nás, či Slováci nakupujú trvalo udržateľné výrobky a či ich cielene vyhľadávajú.

Opäť sme vyrazili do bratislavských ulíc a tentoraz nás zaujímalo, či Slováci nakupujú udržateľné výrobky, ktoré sú šetrné k našej planéte. Aj keď sa väčšina zhodla, že to úplne nerieši, hoci aspoň v niečom sa snaží pri nakupovaní myslieť na budúcnosť našej zeme, ty môžeš začať od seba napríklad s FUN účtom online od ČSOB pre lepšiu budúcnosť. 

ČSOB banka ti totiž pri založení FUN účtu pošle až 45 eur, ktoré môžeš minúť napríklad na udržateľné nákupy. Ak sa však rozhodneš zlepšiť budúcnosť z dlhodobého hľadiska, môžeš investovať až do desiatich fondov, pričom jeden z nich je zameraný na spoločensky zodpovedné investovanie. Ak teda žiješ zodpovedne, môžeš už aj investovať zodpovedne. Aby si načerpal tento bonus, stačí ti mesačne investovať minimálne 15 eur. Viac informácií sa dozvieš na webe www.funucet.sk.

S investíciou do fondu je spojené aj riziko. Tento materiál je reklamný materiál Československej obchodnej banky, a. s. Viac informácií na www.csob.sk.
Domov
Zdieľať
Diskusia