Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2021, 22:25
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Hip Hop Žije v Bratislave tento rok bude! Poď si užiť koncerty Kontrafaktu, Separa, Loka Loka a Dokkeytina na jednom pódiu

KULTÚRA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Bratislavská zastávka festivalu Hip Hop Žije sa bude konať v druhej polovici augusta.

Hip Hop Žije v roku 2021 bude. Organizátori len včera predstavili nový koncept s názvom Hudba Žije, ktorý bude multižánrovou nádielkou, a hneď dnes potešili aj fanúšikov rapového žánru.

Najväčší domáci festival orientovaný na hip-hop sa bude riadiť kultúrnym semaforom, preto zakladatelia posielajú do predaja len tisíc lístkov, ktoré pravdepodobne zmiznú veľmi rýchlo. Bratislavská zastávka festivalu sa bude konať 20. a 21. augusta, keď by mala pandemická situácia umožňovať v prípade zelenej fázy monitoringu kultúrne podujatia pre tisícku stojacich ľudí. 

Zatiaľ sú potvrdenými hosťami Kontrafakt, Loko Loko, Separ a Dokkeytino, postupne však budú pribúdať aj ďalšie mená. Hip Hop Žije bol s výnimkou posledného roka prehliadkou toho najlepšieho z domácej scény a výnimkou nebude ani aktuálny ročník. 

Odporúčané
Holanďania majú výsledky experimentu z hromadných akcií. Vírus sa na nich šíri minimálne, stačí dodržiavať pravidlá Holanďania majú výsledky experimentu z hromadných akcií. Vírus sa na nich šíri minimálne, stačí dodržiavať pravidlá 28. mája 2021, 10:16

Už v najbližších dňoch budú organizátori zverejňovať aj ďalšie informácie týkajúce sa zastávok naprieč Slovenskom, a tak si na svoje prídu aj obyvatelia stredu a východu. Zatiaľ si môžeš svoj lístok uloviť v sieti Ticketportal, kde sú dostupné aj „backstage VIP“ vstupy. 

HHŽ
Zdroj: HHŽ
Domov
Zdieľať
Diskusia