Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Vermont
8. júna 2021, 10:30
Čas čítania 0:57
Sponzorovaný obsah

Karl Lagerfeld predstavuje novú kolekciu pre mužov. Je inšpirovaná 80. rokmi a kombinuje ekologické materiály

MÓDA KARL LAGERFELD
Uložiť Uložené

Pozri si kúsky z novej kolekcie.

Obľúbená značka Karl Lagerfeld s bohatou históriou ponúka nielen dámske kúsky, teraz si ju vďaka novej kolekcii užijú aj páni. Jej témou sa stala najväčšia Karlova fascinácia – budúcnosť. Kolekcia v sebe nesie odkaz na to, ako digitálne technológie zasahujú do dizajnu a pomaly prinášajú nové významy aj do módy. Nájdeme tu rôzne prvky s inšpiráciou v starých arkádových hrách až po udržateľnosť. V spolupráci s e-shopom Vermont ti bližšie predstavíme konkrétne kúsky. 

Jarná kolekcia Karl Lagerfeld

Charakteristický look kombinuje prvky inšpirované 80. rokmi, moderné detaily, výrazné logá s kontrastnými textúrami a ekologickými materiálmi. Zatiaľ čo je na niektorých kúskoch logo prirodzene zakomponované, na iných je viac výrazné s holografickým či digitálnym efektom. 

Karl Lagerfeld.
Karl Lagerfeld. Zdroj: TASR/DPA

Na blejzroch, formálnych nohaviciach a bomberách nájdeš aj ikonické logo 21 Rue St-Guillaume. Na ďalších kúskoch, ako sú tričká, saká či prémiové tepláky, sa objavujú iniciálky KL, inšpirované podpisom Karla Lagerfelda. 

Pánske kúsky prestížnej značky Karl Lagerfeld nájdeš vo Vermonte (predajne Karl Lagerfeld v Auparku, Eurovei a v banskobystrickom nákupnom centre Europa Shopping Center).
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom

Čo sa týka farieb, prevládajú čierna a výrazná modrá doplnené o sivú a bielu s kontrastnými detailmi. Medzi materiálmi nájdeme klasický denim, pevný džersej či lesklé hladké materiály s metalickým až holografickým efektom. Detaily dotvárajú funkčné zipsy, veľké vrecká, ľahký nylon. Formálne kúsky majú unisex charakter, sú minimalistické, oversized a vyzerajú preto dobre na mužoch aj na ženách. V novej kolekcii nájdeš nielen oblečenie, ale aj obuv a doplnky, ako napríklad obaly na telefón, ľadvinky alebo šiltovky.

Prezri si jarnú kolekciu
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zobraziť galériu
(25)
Domov
Zdieľať
Diskusia