Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2021, 21:26
Čas čítania 0:29
Katarína Danková

Supreme x Timberland ťa v jarnej spolupráci presvedčia, že aj retro streetstyle vie byť trendy

MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Už zajtra 13. mája sa spúšťa predaj novej jarnej kolekcie dvoch amerických športových brandov.

Odevná značka Supreme pokračuje v sérii spoluprác a tentoraz sa opäť spája so značkou Timberland a vytvára jarnú kolekciu poznačenú trendmi v pánskom módnom svete. 

Odporúčané
Ruská streetstylová móda dobyla svet. Veľké mikiny, teplákovky, zlátaniny a cyriliku pozná takmer každý tínedžer na svete Ruská streetstylová móda dobyla svet. Veľké mikiny, teplákovky, zlátaniny a cyriliku pozná takmer každý tínedžer na svete 26. apríla 2021, 14:30

Spolupráca dvoch amerických značiek vytvorila zaujímavé retro oblečenie. Celkovo v kolekcii nájdeš oversize športové anorakové bundy, nohavice s detailmi reflexných pásikov, nadčasové mikiny s prúžkami okolo krku a rúk inšpirované 90. rokmi, no i doplnky ako šiltovky a čiapky.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Supreme Community News & Drops (@supcommunity)

Kolekcia je dostupná v niekoľkých farebných verziách a na každom kúsku sa vyníma spoločný nápis Supreme a logo Timberland. Má niekoľko funkčných prvkov ako spomínané reflexné detaily, nastaviteľné patenty a zipsy či klokanie vrecko.

Celá kolekcia dvoch amerických zvučných značiek Supreme x Timberland sa sprístupní fanúšikom už zajtra 13. mája na oficiálnom webe Supreme. Pre japonský trh to bude o 2 dni neskôr. 

Odporúčané
Značka Adidas spustila predaj Reeboku. Odhadovaná cena je takmer o 3 miliardy dolárov nižšia ako pred piatimi rokmi Značka Adidas spustila predaj Reeboku. Odhadovaná cena je takmer o 3 miliardy dolárov nižšia ako pred piatimi rokmi 10. mája 2021, 22:31
Domov
Zdieľať
Diskusia