Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2021, 15:11
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Polícia hľadá Slovenku z Instagramu, ktorá sa fotila vo 4. stupni ochrany a odtrhla zákonom chránenú rastlinu

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Polícia Slovenskej republiky pátra po mladej žene, ktorej fotka sa objavila na sociálnej sieti. Fotila sa na mieste, kde je zakázaný vstup.

Polícia prostredníctvom Facebooku vyzýva Slovákov, aby pomohli stotožniť mladé dievča, ktoré sa fotilo vo štvrtom stupni ochrany so zákonom chránenou rastlinou. Vraj ju čakajú opletačky so zákonom. Ak niekto dievčinu spozná, má sa ozvať na číslo 158. „Okrem lajkov za fotku ju čakajú aj opletačky so zákonom,“ píšu policajti. 

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá Alexej Navaľnyj po mesiacoch vo väzení, obžalovali ho z ďalšieho trestného činu FOTO: Takto vyzerá Alexej Navaľnyj po mesiacoch vo väzení, obžalovali ho z ďalšieho trestného činu 29. apríla 2021, 14:39

„Doposiaľ neznámy páchateľ sa pohyboval v chránenej oblasti Sandberg Bratislava – Devínska Nová Ves, kde mimo riadne vyznačeného chodníka prekonal oplotenie a odtrhol chránenú rastlinu kosatec nízky. Tohto konania sa dopustil v chránenej krajinnej rezervácii so 4. stupňom ochrany, ktorá je súčasťou územia európskeho významu,“ informuje polícia na Facebooku. 

Zatiaľ nie je jasné, aký trest žene za toto protiprávne konanie hrozí, ale ani to, odkiaľ má polícia fotografiu neznámej ženy. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia