Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2021, 18:44
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Slovenskí MMA zápasníci by bez reklamy na Instagrame neprežili, tvrdí Attila Végh

ŠPORT ATTILA VÉGH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Attila Végh tvrdí, že za úspech v Bellatore mu zaplatili len pár tisíc a keď si odrátal všetky provízie a náklady, bol v mínuse. O peniaze mu však v minulosti nikdy nešlo.

Attila Végh v rozhovore pre Šport.sk okomentoval finančnú situáciu športovcov v MMA. Aj keď si fanúšikovia môžu myslieť, že zápasníci robia reklamu na Instagrame pre svojich sponzorov z rozmaru, skutočnosť je podľa neho taká, že ak by ju nerobili, nemohli by sa aktívne venovať svojim snom a museli by chodiť pravidelne do práce. 

„Niekedy si čítam komentáre ‚hrdinov’ spoza klávesnice. Nakladajú mne i mojim zverencom. Mali by si však uvedomiť, že bojovníci, ktorým inak fandia, by bez reklamy neprežili. Nemohli by trénovať, venovať sa MMA a baviť ľudí,” povedal pre Šport.sk

Reagoval tak na nenávistné komentáre, ktoré sa týkajú aj jeho osoby, keďže na svojom instagramovom profile má väčšinu príspevkov obsahujúcich produkty. Tvrdí však, že dnes už len zbiera ovocie svojej dlhoročnej práce, keď sa desiatky rokov snažil prebojovať na úplný vrchol. A aj zápas s Karlosom Vémolom považuje len za čerešničku na torte. V nadväznosti na túto tému dodal, že dnes nevie, či sa dočkáme odvety, má však jasno v tom, že on je tým, kto si bude určovať podmienky, za akých by sa prípadný zápas konal. 

Odporúčané
Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník 11. apríla 2024, 16:30

Attila Végh pripomína, že ani v prestížnej organizácii Bellator nezarábal milióny. V skutočnosti mu za víťazstvo zaplatili len pár tisíc, a keď si spočítal všetky náklady na tréningy a provízie pre gym a odrátal ich od zárobku, zistil, že je v mínuse. V tom čase však nerobil šport pre peniaze. 

Domov
Zdieľať
Diskusia