Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti
28. apríla 2021, 17:30
Čas čítania 1:00
Sponzorovaný obsah

Pozri si tohtoročný #MBPFW inak vďaka Zalando Digital Stage

Pozri si tohtoročný #MBPFW inak vďaka Zalando Digital Stage
Zdroj: Zalando.cz
MÓDA
Uložiť Uložené

Tradičný pražský fashion week sa v dôsledku opatrení sťahuje do sveta online.

Pandémia koronavírusu a prechod do online sveta postihol, žiaľ, aj tohtoročný Mercedes Benz Prague Fashion Week, ktorý predstaví vízie návrhárov na sezónu jeseň/zima 2021. Ten bude tentoraz síce trochu iný, než sme zvyknutí, no pre fanúšikov módy je opäť nachystaný veľkolepý program.

MBPFW
Zdroj: Zalando.cz

Tento rok bude #MBPFW online

Už minulý rok si vďaka online shopu Zalando mohla byť svedkom až dvojice stageov, ktoré posunuli pražský fashion week na úplne novú úroveň. Tento rok sa však na najočakávanejšom módnom podujatí v Čechách nestretnú návrhári, priatelia a nadšenci módy. V dôsledku obmedzení odpadá aj klasický sprievodný program či veľkolepá after party. Aktuálna situácia však organizátorov nezastaví, a preto sa tohtoročný Mercedes Benz Prague Fashion Week sťahuje do sveta online, kde budeš môcť prehliadky sledovať prostredníctvom svojho mobilu, tabletu či počítača. 

MBPFW
Zdroj: Zalando.cz

Zákulisné info, rozhovory, koncert a ďalší extra kontent

Do digitálneho sveta sa sťahuje aj obľúbený druhý stage, ktorý si pre teba pripravil internetový obchod Zalando. Tentoraz prinesie internetovým divákom a fanúšikom módy iný – zákulisný pohľad na #MBPFW. Víkendový program facebookového eventu je koncipovaný tak, aby otvoril módnu udalosť čo najširšiemu publiku. Okrem streamingu prehliadok si tak na Zalando Digital Stage budeš môcť pozrieť rozhovory s návrhármi, komentovanie stylistov či dokonca koncert. Program bude doplnený aj o päť exkluzívnych videí v štýle masterclass na tému udržateľnosti v móde, ktoré Zalando pripravilo s expertmi na jednotlivé témy. 

MBPFW
Zdroj: Zalando.cz

Ak patríš medzi fanúšikov módy a #MBPFW je pre teba už tradíciou, v tvojom kalendári by mal byť jasnou farbou vyznačený termín 1. – 3. máj s titulkom Zalando Digital Stage!

Sleduj #MBPFW event na Facebooku
Domov
Zdieľať
Diskusia