Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Orange.
29. apríla 2021, 8:59
Čas čítania 3:47
Sponzorovaný obsah

Najlepšie účty na Tiktoku, ktoré stoja za sledovanie

Najlepšie účty na Tiktoku, ktoré stoja za sledovanie
Zdroj: Pexels.com
Uložiť Uložené

Na Tiktoku môžeš nájsť veľa zaujímavých profilov, ktoré ťa zabavia, ale i niečomu priučia. Vybrali sme zopár z nich, ktoré sa oplatí sledovať.

Sociálnu sieť Tiktok ti zrejme nemusíme nijak zvlášť predstavovať. Za pomerne krátky čas existencie stihla pozbierať do svojich radov stovky miliónov používateľov z celého sveta. Nie div, často totiž ponúka kvantum zábavného či náučného obsahu, ktorý na svoje profily nahrávajú rôzne internetové celebrity, známe osobnosti, ale aj obyčajní ľudia

Aplikácia vznikla v roku 2016 a svet si podmanila krátkymi videami doplnenými hudbou z rozsiahlej hudobnej knižnice, ktorá je dostupná zadarmo. Tiktok rástol raketovo a jeho úspechy sa snažili napodobniť mnohí – od Instagramu cez Facebook až po Youtube. Ťažko však budú dobiehať úspechy čínskej sociálnej siete, na ktorej sa nachádzajú prevažne mladí ľudia, ktorí opustili „ostarnutý“ Facebook a ktorých prestal baviť Instagram či Snapchat. 

TikTok
Zdroj: Pexels.com

Tiktok je mimoriadne obľúbený najmä v Amerike, kde sa stal najsťahovanejšou apkou. Nečudo, Američania skrátka milujú jednoduchý a humorný obsah, hudbu, tanec a rôzne choreografie vo všeobecnosti. Tiktok si už dávnejšie našiel cestu aj na Slovensko a my ti v spolupráci so značkou Orange prinášame výber tých najlepších profilov, ktoré sa ti oplatí sledovať!

Spencer X (@spencerx)

Spencer X si získal popularitu na Tiktoku pre svoje neuveriteľné beatboxové schopnosti. Dvadsaťdeväťročný chalan dokázal zhromaždiť svojimi rýchlymi a originálnymi rytmami už vyše 50 miliónov sledovateľov. Robí aj komediálne skeče a spolupráce so svojimi priateľmi, ako aj s umelcami zvučných mien, ako sú Alicia Keys či G-Eazy.

@spencerx

THANK YOU FOR 52 MILLION!!! 🗣💚❎

♬ original sound - Spencer X

 

Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Charli D'Amelio je jednou z najznámejších používateliek Tiktoku. Jej zástup followerov je skutočne obdivuhodný; za krátky čas nazbierala viac ako 110 miliónov sledovateľov. Populárnu tínedžerku reprezentujúcu generáciu Z ľudia sledujú najmä kvôli jej choreografiám a tancom, ktoré na svojom profile zverejňuje. Popri tom si, samozrejme, občas i zaspieva. 

@charlidamelio

@gemmah_ dc @karaleighcannella @jaedengomezz

♬ Gimme More - Britney Spears

 

Abby Roberts (@abbyroberts)

Abby sleduje takmer 17 miliónov ľudí pre jej úspechy na poli umenia práce s mejkapom. Videá tohto mladého dievčaťa sa oplatí pozerať, ak si ulietavaš na ohromujúcich transformáciách vďaka mejkapu či kostýmom. Vo svojich videách ťa zároveň naučí, ako si takúto fantastickú premenu vyskúšaš aj u seba doma.

@abbyroberts

no eyeballs😎

♬ Murdoc Gorillaz - Gruesome

Salt to Taste (@salt_to_taste)

Tento profil je domovom pre všetkých foodblogerov, jedákov a domácich kuchárov. Salt to Taste ti v rýchlych videách ukáže stovky receptov na rôzne chutné, ale i kreatívne jedlá, ktoré vďaka tomuto profilu zvládneš pripraviť aj doma.

@salt_to_taste

Potato (Alu) Crispy balls. mjy apni favourite recipe mention karain, i will make that for you. 😀 & follow my IG salt_to_taste1 thank you!! ❤️

♬ original sound - Salt to taste

Tika The Iggy (@tikatheiggy)

Kto by nepoznal tohto charizmatického talianskeho chrta pochádzajúceho z Kanady, ktorý sa vďaka svojim outfitom stihol presláviť po celom svete? Majitelia Tiky vytvárajú vtipné videá s tými najbláznivejšími outfitmi, vďaka ktorým sa tento psík stal doslova celebritou. Raketový nárast sledovateľov Tika zaznamenala, keď bolo zverejnené video s outfitmi, ktoré mala pripravené na rok 2020, no vzhľadom na pandémiu koronavírusu ich nestihla vynosiť.

@tikatheiggy

So many outfits. Maybe 2021? 😩 ##italiangreyhound ##fallfashion ##fyp ##dogclothes

♬ original sound - Lorena Pages

 

Daniel Mac (@itsdanielmac)

Ak patríš medzi petrolheadov, Danielov profil sa ti bude isto páčiť. Vo svojich videách kladie majiteľom luxusných áut základnú otázku: Čo robíte vo svojom živote, že vlastníte takéto auto? Dvadsaťštyriročný vloger na svojom profile ukazuje autá ako Audi R8, Bugatti Chiron, Ferrari 488 Pista, McLaren 600LT či Porsche 911 GT3 a mnohé ďalšie atraktívne kúsky. Odpovede niektorých majiteľov sú niekedy zaujímavé, inokedy skutočne bizarné. 

@itsdanielmac

Brain Did a Double Take For The 2nd Guy ##wdydfal ##fyp ##parkupfront ##carsoftiktok

♬ MONTERO (Call Me By Your Name) - Lil Nas X

 

Ellie Direi (@direiellie)

Ak patríš medzi fanúšikov kresleného umenia alebo sa jednoducho chceš naučiť pekne kresliť, určite sleduj profil Ellie, ktorá ti vo svojich videách ukáže, že to nie je také ťažké, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Toto je skutočne kanál, ktorý sa dá sledovať hodiny.

@direiellie

PSYDUCK 🦆 ##doodle ##howidoodle ##doodleart ##speeddrawing ##pokémon ##psyduck

♬ Pokemon Theme - Pokémon

 

Ben Johnson (@sneakermechanic)

Na záver máme pre teba tip v prípade, že si sneakerhead a žiješ teniskami. Tento chalan totiž posunul toto označenie na úplne novú úroveň. Tento umelec upravuje a customizuje tenisky na úplne iné levely, využívajúc pritom nástroje a materiály, ktoré by ti ani nenapadli!

@sneakermechanic

Happy Earth Day!🌱 What would you name these Af1’s?🤔 Best nickname wins!! Tag a friend!🌎 ##Earthday ##diyprojects

♬ Less Ruth - Eli Wack

 

Pozor na dátovú spotrebu!

Na Tiktoku môžeš stráviť doslova hodiny. Jedinou nevýhodou môže byť azda len to, že táto sociálna sieť ti raz-dva zlikviduje dátový balíček. Stačí sa zapozerať, tik-tok, tik-tok... a zrazu máš o gigabajt či dva menej. Práve pre tieto prípady vytvoril Orange nový paušál s názvom Go Yoxo za 15 eur mesačne, ktorý je určený pre študentov. Obsahuje nekonečný počet minút na volania, nekonečno SMS/MMS a 5 GB dát na browsovanie po internete v najlepšej 4G sieti. O to, či ti bude tento balíček stačiť na Tiktok, sa nemusíš báť. Dáta presurfované na sociálnych sieťach a v četovacích aplikáciách ako Tiktok, Instagram, Whatsapp, Facebook, Messenger, Snapchat, Skype, Pinterest, Twitter, Telegram, Viber, Badoo či Linkedin sa ti nerátajú. Všetky tieto aplikácie môžeš používať neobmedzene. Dáta, ktoré na ne použiješ, Orange nebude rátať. Navyše s novinkou #dnesdátujem si môžeš užívať neobmedzené dáta zadarmo počas celého dňa, a to rovno dvakrát v rámci jedného fakturačného obdobia. Ak by si potreboval ďalší deň s neobmedzeným počtom prenesených dát, aktivovať si ho môžeš za 1,50 eura.

Mobil
Zdroj: Pexels.com

Ostali ti dáta? Predaj ich

Ak máš od 15 do 26 rokov a si držiteľom preukazu ISIC, ITIC alebo Euro<26, paušál Go Yoxo si môžeš objednať cez internet. Ak by ti dáta nestačili alebo, naopak, nevyužiješ ich všetky, Orange prichystal Yoxo Market, kde si ďalšie dáta môžeš kúpiť či tie nespotrebované predať. Yoxo Market funguje ako burza. Mobilné dáta môžeš predávať alebo nakupovať za cenu, ktorá sa dynamicky mení. Aktuálna cena za 1 GB je 1 euro. Predať môžeš do 2 GB dát za mesiac, ich cenu ti Orange odpočíta z faktúry.

Domov
Zdieľať
Diskusia