Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2021, 15:51
Čas čítania 1:00
Katarína Danková

Tony Hawk obvinil speváka Drakea, že nosí jeho fejkovú mikinu. Napokon vysvitlo, že je pravá

NEWS DRAKE
Uložiť Uložené

Profesionálny skejter a zakladateľ značky Birdhouse si zrejme nepamätal, že táto verzia mikiny skutočne vyšla, a urobil si na staronovom dizajne biznis.

Svetoznámeho kanadského rapera a speváka Drakea nedávno videli v zelenej mikine s nápisom Birdhouse. Majiteľ tejto značky Tony Hawk, profesionálny skejter, ho však obvinil, že nosí mikinu, ktorá sa vraj nikdy nevyrobila.

Odporúčané
Drake vysmieva hudobníkov, ktorí sa na prvé miesta rebríčka Billboardu dostali vďaka predaju merchu Drake vysmieva hudobníkov, ktorí sa na prvé miesta rebríčka Billboardu dostali vďaka predaju merchu 5. marca 2021, 22:07

Celé sa to začalo na instagramovom účte @paul_doesnt_exist, u chlapíka, ktorý reselleruje staré streetstylové módne kúsky. Jeho stránku si všimol Drake a mikinu Birdhouse si kúpil. O pár dni nato sa začali šíriť reči, že ide o fejkovú mikinu

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa paul (@paul_doesnt_exist)

Samotný zakladateľ značky Tony Hawk na svojom instagramovom účte zverejnil, že mikina je ilegálna, pretože takáto verzia vraj nikdy nebola vyrobená. Skejter však zavetril príležitosť a rozhodol sa z údajne ilegálnej mikiny urobiť legálnu. Na webe Birdhouse sa následne objavila v ponuke identická zelená mikina s kapucňou a nápisom s cenou 70 dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia