Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Sanitino.
29. apríla 2021, 16:02
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Okoreň svoj partnerský život hrami vo vani

Okoreň svoj partnerský život hrami vo vani
Zdroj: Sanitino
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vaňa je miestom relaxácie, ale čo tak použiť ju občas aj na vzrušujúce hry so svojím partnerom? Prinášame ti 7 tipov, ako si spestriť kúpanie. Vaňa je totiž ideálnym miestom na partnerské hry!

Vaňa plná voňavej peny, intímne osvetlenie plápolajúcich sviečok a dve nahé telá v tesnej blízkosti. Kúpanie vo dvojici je naozaj vzrušujúce, romantické a nevšedné okorenenie partnerského vzťahu. Ale je potrebné eliminovať aj prípadné nepohodlie, ktoré by mohlo celú atmosféru narušiť.

1. Dostatočne priestranná vaňa je základ

Ak svoju kúpeľňu ešte len buduješ, nezabudni zvoliť vhodnú vaňu pre dve osoby. Nič neodporuje predstave romantiky viac ako tlačiaca sa dvojica vo vani s kolenami pri brade. Najlepšou voľbou sú dostatočne priestranné asymetrické vane alebo vane rohové. Ak rekonštrukciu neplánuješ a vo svojej kúpeľni priestrannú vaňu nemáš, nezúfaj. Na dovolenke sa v hoteli ubytuj v izbe s vaňou.

2. Odstráň rušivé prvky

Vaňa je ideálnym miestom na romantické zblíženie. V kúpeľni by ti nič nemalo pripomínať partnerské nezhody alebo povinnosti spojené s upratovaním alebo starostlivosťou o deti. Prípravu kúpeľne preto nepodceň! Detské hračky, špinavé uteráky, prázdne tuby od sprchových gélov a šampónov – to všetko musí preč.

3. Priprav romantický kúpeľ

Romantický kúpeľ vyžaduje prípravu. Budeš mať vo vani lupienky ruží alebo dáš prednosť bohatej pene? Pri napúšťaní vane mysli aj na to, že sa hladina vody zdvihne, len čo si s partnerom do vane ľahnete. Nechaj preto pri napúšťaní vane rezervu a nenapúšťaj ju až po okraj.

4. Mysli na hydratáciu pokožky

Voda pokožku tela vysúša. Ak si chceš užiť dlhý kúpeľ, použi preto hydratačné produkty do vane. Vybrať môžeš penu do kúpeľa, ktorá zároveň skryje vaše nahé telá. Ak dávaš prednosť olejčekom, zvoľ hydratačný olejček s príjemnou podmanivou vôňou.

Vaňa
Zdroj: Sanitino

5. Udržuj teplotu vo vani

Akrylátové a liatinové vane udržia príjemnú teplotu vody naozaj dlho, ale aj tak sa môže stať, že vo vani zostanete dlhšie ako pri bežnom kúpeli. V takom prípade nezabudni pripustiť trošku teplej vody pomocou ručnej sprchy. Tú navyše môžeš využiť aj ako príjemnú masážnu pomôcku. Smaltované vane nie sú na udržanie teploty vody príliš ideálne. Ak sa rozhodneš vyskúšať partnerské hry vo vani zo smaltu, pripúšťaj teplú vodu častejšie, aby ste s partnerom neprechladli.

Domov
Zdieľať
Diskusia