Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Tatra banka.
20. apríla 2021, 15:25
Čas čítania 1:12
Sponzorovaný obsah

Bejby Blue a Dalyb ťa v novom songu vyzývajú, aby si investoval do seba

Bejby Blue a Dalyb ťa v novom songu vyzývajú, aby si investoval do seba
Zdroj: Youtube/Bejby Blue
HUDBA DALYB HUDBA
Uložiť Uložené

Bejby Blue prichádza s novým hitom, na ktorom opäť hosťuje člen zoskupenia Haha Crew.

Bejby Blue prichádza s novým hitom, o ktorom sme ťa informovali už minulý týždeň. V novom diss tracku môžeš zároveň opäť počuť aj producenta a rapera Dalyba. Ide tak o už druhú spoluprácu medzi členom zoskupenia Haha Crew a Bejby Blue, ktorá počas minulého roka stihla rozvíriť hladiny internetu. 


V najnovšej skladbe, ku ktorej už stihol vzniknúť aj klip, nenájdeš tradičné klišéovité texty o konzumnom luxusnom živote, ženách a márnotratnom míňaní na veci, ktorými môžeš ohúriť svojich rovesníkov. Dalyb spolu s Bejby Blue sa ti tentoraz snažia povedať, aby si myslel na svoj hodnotový rámec, rozvíjal sa, mal zodpovednosť a investoval do seba a svojej budúcnosti.



Práve v tejto dobe totiž prichádzajú doslova každý deň na internet stovky až tisícky vecí, ktoré sa ťa snažia zlákať, aby si si ich kúpil. Tieto veci sú na prvý pohľad síce atraktívne a môžeš s nimi vyzerať cool, avšak efekt očarenia pominie prakticky ihneď po kúpe. Bejby Blue spolu s Dalybom ťa preto v novom singli upozorňujú, aby si nad takýmito, väčšinou nezmyselnými, nákupmi premýšľal a rozhodoval sa zodpovedne.

 
Konečne tu tak máme song, ktorý nechváli mamon, luxus a úspech, ale apeluje na to, aby sme investovali do seba a do svojej budúcnosti kvôli lepšej budúcnosti nielen nás, ale aj našej planéty. 

Bejby Blue upozorňuje aj na to, že ak sa rozhodneš otvoriť si nový Študentský účet od Tatra banky, dostaneš od banky odmenu 30 eur. Svoj účet si môžeš otvoriť jednoducho cez mobilnú aplikáciu pre iPhone alebo Android, prípadne osobne v pobočke. Samozrejme, okrem toho, že získaš svojich 30 eur pri založení účtu, vyhrať môžeš aj rôzne vecné výhry, ako napríklad iPhone 12 či nový iPad so slúchadlami Beats na www.tatraacademy.sk

Ak ťa nový track oslovil, získané financie môžeš rovno skúsiť investovať do seba, tak ako hovorí Bejby Blue. S nami sa môžeš v komentároch podeliť o tip, do čoho by si svojich 30 eur investoval ty.

Advertisement

Domov
Zdieľať
Diskusia