Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2021, 19:45
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Zosnulá herečka Helen McCrory povedala svojmu mužovi, aby mal po jej smrti množstvo frajeriek

Zosnulá herečka Helen McCrory povedala svojmu mužovi, aby mal po jej smrti množstvo frajeriek
Zdroj: BBC Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herečka známa zo seriálu Peaky Blinders či z filmovej série Harry Potter nedávno podľahla rakovine.

Koncom týždňa opustila svet vo svojich 52 rokoch talentovaná herečka Helen McCrory, ktorá zápasila s rakovinou. „So zlomeným srdcom vám oznamujem, že po hrdinskom boji s rakovinou zomrela krásna a silná žena Helen McCrory,“ napísal na Twitteri jej manžel Damian Lewis (Band of Brothers, Homeland).

„Zomrela tak, ako žila. Nebojácne. Bože, ako ju milujeme, a vieme, akí sme neskutočne vďační, že bola súčasťou našich životov,“ uviedol. Ešte predtým, ako Helen McCrory zomrela, povedala svojmu manželovi, že chce, aby znova našiel lásku, píšu Sky News.

Helen McCrory svoje zdravotné ťažkosti dôkladne strážila pred médiami, a tak bolo jej úmrtie poriadnym šokom pre množstvo fanúšikov z celého sveta. Tí si ju mohli pamätať najmä z vynikajúcej gangsterky Peaky Blinders, v ktorej od začiatku stvárňovala charizmatickú Polly Grayovú.

Domov
Zdieľať
Diskusia