Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. apríla 2021, 19:54
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Macaulay Culkin sa stal otcom. Dieťa pomenoval po zosnulej sestre

Macaulay Culkin sa stal otcom. Dieťa pomenoval po zosnulej sestre
Zdroj: 20th Century Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S partnerkou Brendou Song sa tešia z prvého prírastku do rodiny.

Známy americký herec Macaulay Culkin sa vo svojich 40 rokoch stal otcom. Pre Esquire potvrdil, že synovi, ktorý sa narodil v pondelok 5. apríla, dali s priateľkou Brendou Song meno po jeho zosnulej sestre Dakote (2008 †). Malý chlapec váži 3,1 kilogramu.

Máme obrovskú radosť,“ vyhlásili čerství rodičia. Macaulay sa so svojou partnerkou Brendou spoznal pri práci na komédii Changeland v roku 2017, ktorú nakrúcal Macaulayov kamarát Seth Green.

Herec sa preslávil predovšetkým vo svojej mladosti ako hlavný hrdina z filmov Sám doma, kde stvárnil malého Kevina snažiaceho sa prežiť bez rodičov a zároveň poraziť dvojicu zlodejov, ktorí ho ohrozovali.

Odporúčané
Radšej spala na zemi než v posteli s pavúkom. Arachnofóbia trápi hlavne ženy Radšej spala na zemi než v posteli s pavúkom. Arachnofóbia trápi hlavne ženy 12. apríla 2021, 14:30

Modelka a herečka Brenda Song je od Macaulaya o 7 rokov mladšia. V posledných rokoch hrala hlavné úlohy v málo známych drámach Secret Obsession (2019) a Angry Angel (2017), no okrem toho ju bolo vidno aj v menšej role v The Social Network od režiséra Davida Finchera.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Esquire (@esquire)

Domov
Zdieľať
Diskusia