Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2021, 18:14
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Evelyn sa narodila s dvomi vagínami: Ako prostitútka som jednu používala v práci, druhú v osobnom živote

Evelyn sa narodila s dvomi vagínami: Ako prostitútka som jednu používala v práci, druhú v osobnom živote
Zdroj: Mars Distribution
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Austrálčanka ponúkala sexuálne služby vyše 8 rokov a u klientov mala veľký úspech.

30-ročná Austrálčanka Evelyn Millerová, ktorá kedysi pracovala ako prostitútka, sa narodila s vrodenou vadou. Vďaka tomu má dve vagíny a rovnako aj dve maternice. To, že má tzv. rozdelený, alebo aj dvojstrukový uterus, zistila na gynekologickej prehliadke, keď mala 20 rokov a otehotnela.

Vzhľadom k tomuto unikátu sa rozhodla istý čas ponúkať aj eskortné služby. Medzi zákazníkmi bola veľmi obľúbená, keďže vzbudzovala enormný záujem. Millerová tvrdí, že zdravotná anomália jej umožnila oddeliť pracovný život od toho osobného, píše 7NEWS.

Odporúčané
Na kontroverznej výstave nahých žien v Bratislave sú dovolené aj dotyky. Niektorí návštevníci to naplno využili Na kontroverznej výstave nahých žien v Bratislave sú dovolené aj dotyky. Niektorí návštevníci to naplno využili 26. októbra 2019, 15:24

U klientov vraj mala veľký úspech, pričom sexuálne služby ponúkala viac ako 8 rokov. Dnes si zarába  a ponúka sexuálny obsah na internete cez platformy ako OnlyFans. Podľa jej slov má radšej svoju pravú vagínu. Pohlavný styk je vraj vtedy komfortnejší a skôr pri nej dokáže dosiahnuť orgazmus.

Domov
Zdieľať
Diskusia