Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2021, 12:35
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Remišová: Naď je pripravený vládnuť s fašistami, ide mu len o moc, to je pre mňa najväčšie sklamanie

POLITIKA KOALIČNÁ KRÍZA VERONIKA REMIŠOVÁ ZA ĽUDÍ
Uložiť Uložené

Veronika Remišová rozpráva v Rádiu Expres o vládnej kríze, ktorá by sa mala dočkať rozuzlenia budúci týždeň.

Predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová priznala frustráciu z aktuálnej situácie vo vládnej koalícii. „V takejto atmosfére sa veľké reformy robiť nedajú,“ vyhlásila. Práve to má byť dôvodom vzbury, ktorá vyústila do stretnutia predsedníctva strany a následne stretnutia s prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

Za ľudí a SaS žiadajú rekonštrukciu vlády. Koaličnú krízu podľa šéfky Za ľudí nespôsobil nákup ruskej vakcíny Sputnik V.

„Nedá sa pracovať v koalícii, kde celé dni riešite odkazovanie cez sociálnej siete, statusy premiéra, kde sa nás pýta na názor,“ upresnila dôvod súčasného konfliktu. 

„Nie je normálne, aby premiér komunikoval s koaličnými partnermi cez sociálne siete, je to ukážka nenormálnosti situácie, ktorú tu máme. Druhá časť je komunikácia druhého koaličného partnera,“ povedala Remišová s tým, že ide o stranu Sloboda a solidarita. 

Domov
Zdieľať
Diskusia