Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou TV Markíza.
8. marca 2021, 9:46
Čas čítania 1:58
Jana Mikysová

Študentka sa po hodine telesnej ocitla na vozíku. Seriálová Alex čelí dôležitému rozhodnutiu

Študentka sa po hodine telesnej ocitla na vozíku. Seriálová Alex čelí dôležitému rozhodnutiu
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Presvedčí ju stretnutie s Bekimom, aby sa vzdala svojho sna?

Pondelkový večer ti už tradične spríjemní populárny markizácky seriál Pán profesor. Okrem toho, že sa na Gymnáziu Staromestská ocitlo o 150 študentov viac, musia riešiť aj niekoľko ďalších problémov. Ako inak, problém má aj jeden zo študentov, konkrétne študentka v Samovej triede. 

Odporúčané
Slovenskí gymnazisti sa ocitli v base. Seriál Pán profesor má veľkolepý návrat Slovenskí gymnazisti sa ocitli v base. Seriál Pán profesor má veľkolepý návrat 1. marca 2021, 10:33

Počas hodiny telesnej výchovy, na ktorej triedny učiteľ Samo zastupuje, sa jednej z jeho študentiek stane úraz. To je pre študentku Alex (herečka Alexandra Lukáčová) nepríjemná komplikácia, keďže športu už dlho venuje veľkú časť svojho života. Myslí si, že to do sobotňajšieho maratónu rozchodí, no vyšetrenia nakoniec ukážu, že má oveľa horší problém. 

Seriálová Alex, ktorú stvárnila herečka Alexandra Lukáčová.
Seriálová Alex, ktorú stvárnila herečka Alexandra Lukáčová. Zdroj: TV Markíza

Alex môže skončiť na vozíčku, ak ihneď neprestane so športom. Ten je však neodmysliteľnou súčasťou jej života, a preto odporúčania lekárov ignoruje. Razí si svoju tvrdohlavú cestu, čomu sa Samo snaží zabrániť. Uzavrie s Alex dohodu, a tak sa na deň ocitne na vozíčku. Dokonca sa stretne aj s Bekimom, no má to úplne iný účinok, než Samo čakal.

Herečka Alex Lukáčová a Bekim počas natáčania seriálu Pán profesor
Herečka Alex Lukáčová a Bekim počas natáčania seriálu Pán profesor Zdroj: TV Markíza

Bekima sme teda mohli prvýkrát vidieť v role herca v seriáli. Boli sme zvedaví, ako sa na natáčaní cítil. „Skúsenosti s nakrúcaním komerčných spotov mám pomerne bohaté a zaujímavé, ale v seriálovom projekte som sa ocitol po prvýkrát. Bola to skvelá skúsenosť zahrať si po boku týchto talentovaných hercov,“ prezradil Bekim pre Refresher. 

Aj napriek tomu, že Bekim hral v podstate seba a bol tomu prispôsobený scenár, prezradil nám, že bol celkom v strese. „Zahrať sám seba pred kamerami vie byť oveľa väčšia výzva, ako si veľa ľudí možno myslí,“ dodáva.

Zaujímalo nás aj, aké to je ocitnúť sa po boku Tomáša Maštalíra. „Tomáš je veľmi silná osobnosť a pre mňa jeden z najlepších slovenských hercov. Ocitnúť sa vedľa takého talentovaného herca na pľaci ma spočiatku trošku stresovalo, ale Tomáš bol veľmi príjemný a prirodzený – ako pred kamerou, tak aj mimo nej. Od začiatku sme si sadli a celý stres zo mňa opadol,“ opisuje svoje pocity z natáčania Bekim.

pán profesor, tv markíza, bekim, natáčanie
Zdroj: TV Markíza

Pre herečku, ktorá stvárnila postavu Alex, muselo byť natáčanie na vozíčku dosť náročné. Naučil ju Bekim počas natáčania nejaké triky? „Myslím si, že pre každého človeka sú prvé chvíle na vozíčku zvláštne a pre mnohých určite aj nepríjemné, ale Alex si rýchlo zvykla a dokonca sa nám podarilo nacvičiť aj jeden malý vozičkársko-kaskadérsky kúsok, takže určite sa majú diváci na čo tešiť,“ odpovedá.

pán profesor, tv markíza, bekim, natáčanie
Zdroj: TV Markíza

Po tom, čo sa na Samove nápady sťažuje Alexina mama, riaditeľ poverí Klaudiu, aby to všetko napravila. Chtiac-nechtiac sa teda známa dvojka musí znova podieľať na riešení problému niektorých zo študentov. Nie je to však jediná dvojica, medzi ktorou to v seriáli poriadne iskrí.

Nová kolegyňa Barbara, ktorej úlohy sa zhostila Petra Polnišová, nenecháva nič na náhodu a doslova vyštartuje po kolegovi Lacovi Hudákovi, ktorého hrá Samo Trnka. Ako sa vyvinie tento milostný románik a či sa posunie niečo medzi Klaudiou a Samom, zistíš už dnes večer.

Sleduj dnes o 20.30 h TV Markíza a zisti, či sa Samovi podarí presvedčiť tvrdohlavú Alex, aby sa vzdala svojho sna. Ak si príliš nedočkavý, každú epizódu Pána profesora teraz nájdeš v predstihu na VOYO.
Domov
Zdieľať
Diskusia