Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2021, 16:02
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

Opäť sme najhorší na svete. Tentokrát v počte hospitalizovaných ľudí s koronavírusom

NEWS
Uložiť Uložené

V grafe je Slovensko prvé z hľadiska počtu obyvateľov ležiacich v nemocniciach s koronavírusom na milión obyvateľov.

Epidemiologická situácia na Slovensku je vážna, opäť máme ďalšie smutné prvenstvo. Po tom, čo Slovensko dosiahlo najvyššiu mieru úmrtí na svete v prepočte na milión obyvateľov, sme tentokrát na čele tabuľky krajín celého sveta v počte hospitalizovaných ľudí s koronavírusom, tvrdia analytici z projektu Dáta bez pátosu.

Odporúčané
Yahoo! News o Slovensku: Otestovali všetkých, teraz majú najvyššiu úmrtnosť na svete Yahoo! News o Slovensku: Otestovali všetkých, teraz majú najvyššiu úmrtnosť na svete 17. februára 2021, 15:41

Neurológ z Martina Vladimír Nosáľ z iniciatívy Veda pomáha vypracoval graf, v ktorom je Slovensko prvé z hľadiska počtu obyvateľov ležiacich v nemocniciach s koronavírusom.

Aktuálne máme hospitalizovaných takmer 4 000 pacientov, pričom na JIS je 290 pacientov, podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebuje 330 osôb.

Domov
Zdieľať
Diskusia