Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2021, 8:19
Čas čítania 1:01
Lukáš Čelka

Poslanec strany Sme Rodina: Nebudem hlasovať za nezmyselné predĺženie núdzového stavu, som za otvorenie obchodov

NEWS OPATRENIA
Uložiť Uložené

Poslanec tvrdí, že už nemieni ďalej skákať podľa chaotických a narýchlo prijímaných opatrení.

Poslanec národnej rady Patrick Linhart zo strany Sme Rodina sa na svojom facebooku rozhorčil nad vládou, ktorej je sám súčasťou. „Nebudem hlasovať za nezmyselné predĺženie núdzového stavu a som za otvorenie malo-obchodov a za okamžité 100 %-né finančné odškodnenie živnostníkov. Vláda si nebude robiť z poslancov tlačítka," stálo v Linhartovom statuse.

Odporúčané
Milan Uhrík sa dištancuje od nacistickej symboliky. V roku 2016 však uzavrel zmluvu v sume 14 880 € Milan Uhrík sa dištancuje od nacistickej symboliky. V roku 2016 však uzavrel zmluvu v sume 14 880 € 14. februára 2021, 19:56

Poslanec tvrdí, že už nemieni ďalej skákať podľa chaotických a narýchlo prijímaných opatrení. „Už ich viac nepodporím, pokiaľ nebude vypočutý hlas poslancov. Mám plné zuby nedostatočnej a zle zvládnutej komunikácie s občanmi a mám plné zuby hádok a nekonečnej opozičnej politiky poniektorých kolegov, ktorým nejde o ľudí, ale iba o vlastné preferencie na úkor zdravia a bezpečnosti obyvateľstva," dodal Linhart.

Podľa jeho slov vláda trápi ľudí nekonečným povinným celoplošným testovaním, avšak zároveň nemá prehľad, či sa pozitívne testovaní nachádzajú v karanténe. Tvrdí, že vláda čaká, kým nám donesú očkovacie vakcíny, no nevyužíva iné formy ochrany zdravia. 

„Iba čakáme a spoliehame sa, že to dopadne „snáď čo najlepšie". A čo tak mediálne ľuďom povedať o spôsobe si budovania imunity, čo tak zaviesť všetky iné lieky a možnosti, ktoré zjavne pomáhajú?," napísal poslanec.

Poslanec sa ďalej vyjadril, že sám už neovláda chaotické a meniace sa opatrenia,  okrem ktorých vláda nerobí nič. „Kde sú funkčné aplikácie na pozorovanie pohybu ľudí prichádzajúcich zo zahraničia či na prehľad o pozitívne testovaných? Ako to, že nefungujú, no my tu budeme šikanovať obyvateľstvo a vyčerpaných zdravotníkov nekonečným celoplošným testovaním? Stačilo!," dodal Linhart na záver s tým, že by bol rád, keby sa namiesto nekonečných hádok a vybíjaní politických bodov začali riešiť problémy ľudí, čiže tých, ktorí ich volili.

Domov
Zdieľať
Diskusia