Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt
12. februára 2021, 11:05
Čas čítania 0:36
Sponzorovaný obsah

Vyskúšali sme novinku od Woltu, ktorá ti spríjemní rána. Na čo všetko sa môžeš tešiť?

GASTRO WOLT
Uložiť Uložené

Wolt s rozšírenou ponukou zachráni možno aj tvoj Valentín.

Wolt začal rok 2021 s novinkami a my sme ich museli samozrejme vyskúšať. Známa donášková služba už v minulom roku vytvorila niekoľko zmien, ako napríklad zníženie ceny za donášku a rozšírenie pôsobnosti v ďalších mestách. Cez Wolt si môžeš objednávať jedlo v Bratislave, Košiciach, Trnave a najnovšie aj v Banskej Bystrici. 

Jednou z noviniek, ktorá ovplyvnila aj ponuku jedál je zmena otváracích hodín od 8:00 pre Bratislavu a Košice. Znamená to, že o raňajkách do postele už viac nemusíš len snívať, jednoducho si ich objednáš cez Wolt. Niet lepší začiatok pracovného dňa ako s chutnými raňajkami. Preto sme donášku raňajok otestovali aj my.

Ako nám chutilo a čo si tu môžeš po novom objednávať okrem jedla, sa dozvieš vo videu.  Barbora Janošková z marketingu a komunikácie pre Wolt, nám odhalila všetky aktuálne novinky, ktoré možno aj ty využiješ už počas tohto Valentína. 

Domov
Zdieľať
Diskusia