Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2021, 19:30
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Rýchlo a zbesilo 9 ukazuje nové, šialené zábery. Dom a jeho partia búrajú autami celé obchody

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Rýchlo a zbesilo 9 má do kín doraziť koncom mája. Super Bowl spot z filmu odhaľuje nové zábery.

Rýchlo a zbesilo 9 má po ročnom odklade premiérovať 28. mája 2021. Či sa tak skutočne stane, je však stále vo hviezdach. Štúdio Universal aj napriek tomu investovalo okolo 5 miliónov dolárov (toľko majú stáť 30-sekundové spoty počas Super Bowl polčasu), aby svoj očakávaný akčný film zviditeľnilo. Ide o jediný blockbusterový celovečerák, ktorý dostal počas Super Bowl spotov reklamu, takže Universal asi naozaj verí, že ho na jar uvedie v kinách. 

Samotný spot je trochu sklamaním. Strieda sa v ňom akcia, hrdinovia, ktorí na seba prísne zazerajú a klasické, Domove (Vin Diesel) reči o tom, ako je rodina silná. Vrcholom spotu je akčná scéna, v ktorej pretiahnu celé auto cez niekoľko obchodov a totálne ich pritom zničia. Presne pre takéto hlúpo-šialené momenty máme túto sériu radi. 

Odporúčané
WandaVision práve zmenila celý svet Marvelu. Posledná epizóda ťa posadí na zadok WandaVision práve zmenila celý svet Marvelu. Posledná epizóda ťa posadí na zadok 6. februára 2021, 13:49

Záporákom deviatky bude stále Charlize Theron a jej Cipher z predošlého dielu (teraz už s novým účesom). Vracia sa aj Jordana Brewster ako Mia, čo by mohlo znamenať návrat Briana (zosnulý Paul Walker). Nováčikom bude aj Michael Rooker (Yondu zo Strážcov Galaxie), no a uvidíme aj o Lucasovi Blackovi (Sean z Tokyo Drift).

Domov
Zdieľať
Diskusia