Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Durex
9. februára 2021, 17:06
Čas čítania 0:42
Sponzorovaný obsah

O prvých prezervatívoch, prvom sexe aj Valentíne. Známe osobnosti prezradili zaujímavosti o Valentíne, ale aj histórii kondómov

REFRESHER INFLUENCERI VALENTÍN
Uložiť Uložené

Zisťovali sme, ako budú tráviť Valentína baby zo Sexuálnej výchovy aj herec Oliver Oswald.

Ruží a bonboniér je zrazu v obchodoch trikrát väčšie množstvo, čo nemôže znamenať nič iné, iba že sa blíži Valentín. Kvety či prekvapenia určite potešia. No rozhodne urobia ešte väčšiu radosť, keď ich pre svoju polovičku pripravíš nielen 14. februára. Netreba zabúdať, že láska sa neukrýva iba vo veľkých gestách. Ale práve v každodenných momentoch, keď hovoríš „Daj na seba pozor“ alebo svojej polovičke pripravíš raňajky. 

Možno by si to nečakal, ale náš Šajmo sa už veľmi teší na Valentín. Keďže momentálne nie je veľa spôsobov, ako ho oslavovať, bol zvedavý, ako to majú ostatní. Preto v spolupráci s Durex vyspovedal Mišku a Fralu z podcastu Sexuálna výchova a herca Olivera Oswalda. Bol zvedavý, či a ako oslavujú Valentín a neodpustil si ani otázky na telo.

Okrem toho sa porozprával aj so Sandrou z kanálu Dejepis inak, ktorá Šajma prekvapila rôznymi faktami z histórie prezervatívov. Tušil si, v ktorom roku bol vyrobený prvý bezšvový kondóm a kto bol jeho vynálezca? To všetko a mnoho ďalšieho sa dozvieš vo videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia