Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2021, 14:37
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Fero Joke: Venčenie psa maximálne raz za deň a tisíce SMS so žiadosťami o vychádzku. Realita by mohla vyzerať aj takto

ZAUJÍMAVOSTI FERO JOKE
Uložiť Uložené

Pre politikov by, samozrejme, platili výnimky aj pri ceste do zahraničia.

Komik Fero Joke sa rád vo svojich videách zameriava na aktuálne dianie zo Slovenska. Nedávno si napríklad vystrelil z Dominiky Cibulkovej a jej prednostného zaočkovania.

Keď sa stane niečo aktuálne alebo nejaký prešľap, tak mi to ľudia posielajú do správ, aby som to sparodoval. Dovolím si tvrdiť, že drvivá väčšina videí, ktoré urobím, sú z podnetov od mojich fanúšikov a ja si to potom už sparodujem podľa seba,“ povedal nám v staršom rozhovore.

V novom videu si zobral na mušku potenciálnu kontrolu vychádzania z domu prostredníctvom SMS, ktorú spomínal minister zdravotníctva Marek Krajčí.

Odporúčané
Komik Fero Joke: Pride je u nás potrebný. Akonáhle tam nabehne niekto polonahý, len tým pokazí celý dojem (Rozhovor) Komik Fero Joke: Pride je u nás potrebný. Akonáhle tam nabehne niekto polonahý, len tým pokazí celý dojem (Rozhovor) 11. augusta 2019, 20:13

Ľudia si pošlú SMS vzhľadom na nejakú výnimku, ktorú budú požadovať a centrálna im odošle naspäť správu, ktorá im povolí porušiť zákaz vychádzania na určitý čas, ktorý budú potrebovať na tento úkon,“ objasňoval Krajčí.

Domov
Zdieľať
Diskusia