Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Dr. Oetker.
8. februára 2021, 11:31
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Nové pizze od Dr. Oetker si obľúbia milovníci netradičných spojení

GASTRO PIZZA
Uložiť Uložené

Medzi pizzami sa objavujú dve novinky. Jedna pálivá a druhá s pre tých, čo obľubujú ryby.

„La cucina piccola fa la casa grande.“ Ako hovorí známe talianske príslovie – Aj malá kuchyňa dokáže učiniť domov veľkým. Nie sú pochybnosti o tom, že kvalitné suroviny na teplom chrumkavom ceste dokážu rozvoňať celú domácnosť i okolie. Dokonca si to nežiada ani dlhé hodiny v zástere a už vôbec nie umývanie veľkej kopy riadu. S pizzovými novinkami z kuchyne Dr. Oetker si budeš môcť spokojne vyložiť nohy a vychutnať chvíľu pre seba. 

„Úspech našej pizze spočíva aj v jej rôznorodosti. Spoločnosť Dr. Oetker so svojimi piatimi značkami stelesňuje najširší sortiment a variabilitu druhov na trhu mrazenej pizze v Čechách a na Slovensku, vďaka tomu dokážeme uspokojiť aj tých najnáročnejších spotrebiteľov,“ hovorí  Alice Vanková, Senior product manager v spoločnosti Dr. Oetker a ďalej dodáva: „Naše pizze sú ideálnou voľbou na každú príležitosť. Skvele sa hodia ako rýchly obed, pohostenie na neformálne kamarátske stretnutia alebo na romantické rande pri sviečkach. Chuťový zážitok odporúčame umocniť s pohárom dobrého vína.“

Ohnivý kúsok Talianska

Privítaj jar diabolskou novinkou – Dr. Oetker Pizza Ristorante Diavola, ktorá rozpáli tvoje chuťové poháriky. Vychutnaj si dokonalé spojenie tenkého chrumkavého cesta, kvalitnej pikantnej salámy, červenej cibule, chilli omáčky a nakladaných zelených feferónok. To všetko na bohatom paradajkovom základe, doplnenom o kombináciu syrov Eidam a Mozzarella. Pizza Ristorante Diavola sa stane zárukou úspechu teplého pohostenia pre každú príležitosť.

Dr. Oetker, mrazená pizza, pizza
Zdroj: Dr. Oetker

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker Ristorante Pizza Diavola 350 g: 2,89 €

Lahodný prímorský vánok

Ak si milovník rýb, potom sa určite potešíš tejto novinke – Dr. Oeker Pizza Casa di Mama Tonno. Svojim tenkým chrumkavým cestom s nadýchanými okrajmi ti pripomenie domácu taliansku pizzu. Gro pizze tvorí šťavnatý paradajkový základ s kvalitným tuniakom, ktorého chuť zvýrazňuje pridaná cibuľka. Celkový chuťový zážitok je dotvorený kombináciou syrov Eidam a Mozzarella a lahodnými bylinkami, ktorými je pizza posypaná. Na výnimočnosti pizze Casa di Mama pridáva aj fakt, že je jedinou hlbokozmrazenou pizzou na trhu s čerstvým nepredpečeným cestom, ktorá je až doma prvýkrát upečená. Výsledkom je pravý gurmánsky zážitok z čerstvo upečenej, voňavej a chrumkavej pizze. 

Dr. Oetker, mrazená pizza, pizza
Zdroj: Dr. Oetker

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker Pizza Casa di Mama Tonno 435 g: 3,39 €

Viac informácií o svete pizze
Domov
Zdieľať
Diskusia