Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 10:58
Čas čítania 1:18
Viktor Kniš

Lipšic podáva trestné oznámenie na Flašíka. Ten o ňom šíri fámy, že vraj nabádal Lučanského, aby udal Fica s Kaliňákom

NEWS DANIEL LIPŠIC
Uložiť Uložené

Kandidát na špeciálneho prokurátora a advokát Daniel Lipšic sa stal ústrednou postavou fám, ktoré šíria Fedor Flašík, bulvár a dezinformačné weby.

Kandidát na špeciálneho prokurátora Daniel Lipšic podal trestné oznámenie na bývalého marketéra Smeru Fedora Flašíka. Dôvodom je, že ho vo včerajšom statuse známy podnikateľ obvinil, že Milana Lučanského pri výsluchu navádzal na to, aby vypovedal proti Ficovi a Kaliňákovi. 

O predmetnom výsluchu existuje oficiálna zápisnica

„Keď bol ML zadržaný, bol výsluch ML. Bol tam aj Benov advokát Lipsic. Tlačil na Milana aby udal Fica, Kalinaka, proste politikov,“ napísal Flašík vo včerajšom rannom statuse. ML je Milan Lučanský.

Odporúčané
Generál, ktorý sa nebál Černáka ani Kyselinárov, no jeho meno sa spája s Kaliňákom. Kto bol Milan Lučanský? Generál, ktorý sa nebál Černáka ani Kyselinárov, no jeho meno sa spája s Kaliňákom. Kto bol Milan Lučanský? 30. decembra 2020, 18:05

Advokát Daniel Lipšic uvádza, že na predmetnom výsluchu Milan Lučanský odmietol odpovedať na akékoľvek otázky, a tak mu ani žiadne otázky logicky neboli kladené. Svedkami udalosti boli obhajca Lučanského a minimálne štyria ďalší pracovníci NAKA.  „Nikdy som s Milanom Lučanským neviedol rozhovor, ktorý vo svojom statuse spomína bývalý pokladník strany Smer,“ dodáva Lipšic.

Domov
Zdieľať
Diskusia